Trebitt oljebeis test

KUN FIRE AV ER BRA: En svensk test som har pågått over to år, avslører at kun fire av beis- og malingsproduktene som kan betegnes . For år siden testet Hyttemagasinet terrassebeiser for første gang. UV-filter (Harmoni, Nordsjø og Trebitt), .

Malingen blir faktisk så ødelagt av sopp at de som har testet malingen. Jotun lanserer nå nemlig Nye Trebitt Superbeis som hevdes å ha en ganske så unik. Tradisjonell oljebeis har som regel en varighet på fire-fem år. Vi har testet beisen grundig, og den kan vise til svært gode resultater .

Butinox sin oljebeis er like dekkende som Jotun Trebitt oljebeis. Tyrilin: Tjærebeis eller Tjæredekkbeis? Hyttemagasinet har gjennomført en test av ni ulike terrassebeiser på det norske markedet. Trebitt har heller ikke klart rusten godt. Trebitt gir en naturlig og transparent overflate, som passer spesielt godt til skandinavisk landskap og arkitektur.


Den fremhever treets vakre utseende og skaper . Da kan TREBITT-produktene være noe for deg! TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det . Skal du beise er det bare en ting som gjelder og det er Trebitt, det er den beste beisen og gir best resultat.

Anbefaler OLJEDEKKBEIS og ikke bare vanlig beis. Dette gir den betydelig lengre holdbarhet på farge og glans enn konvensjonell oljebeis. Trebitt Superbeis inneholder filmkonserverende middel mot svertesopp. TREBITT Oljebeis gir et naturlig vakkert utseende ved at beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.


TREBITT Oljebeis inneholder unike oljer som . Nye Trebitt Superbeis fra Jotun er vanntynnet, og oppgis å ha en. Mens tradisjonell oljebeis har en holdbarhet på fire–fem år, skal Trebitt Superbeis ha. Vi har testet beisen grundig, og resultatene er svært overbevisende. Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter).


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Fargene i dette fargekartet harmonerer med omgivelser og tradi- sjon, så vel som.


TREBITT Oljebeis gir, benyttes nemlig på et. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer. Jotuns trebitt superbeis holder omtrent dobbelt så lenge som . Takk for bilder :-) Ønsker du å beiset med Trebitt Oljebeis som er en transparent beis er det. Test litt men noen prøvebokser så snakkes vi :-).


Kristian Sæther, Produktsjef for TREBITT Oljebeis hos Jotun, tipser: – Vi har utviklet en . Fargen blir ofte litt annerledes når du ser den å veggen, så test hvis du er usikker. Jotun fargeprøve eksteriør og Trebitt Oljebeis. Butinox Oljedekkbeis ~ Beise terrassen slik skal se ut i år. Hjelp til valg av utvendige produkter.


Base gul prissøk gir deg laveste pris.

Comments

Popular Posts