Liberon

Liberon Spritbeis er en ferdigblandet beis tilsatt forsinkere, noe som gir jevnere innfarging og mindre skjolder. Spriten løser opp noe av harpiksen og fettstoffene . Vi leverer produkter til restaurering og overflatebehandling av treverk, som lakk, beis, olje og voks, samt en del spesialprodukter.

BufretLignendeLiberon Reparasjonsvoks er en plastisk voks som brukes til å fylle mindre hull, riper og sprekker på voksede, oljede, malte eller lakkerte overflater. Liberon Finishing oil er en blanding av kvalitetsoljer, og inneholder en høy andel av kinesisk treolje. Oljen er motstandsdyktig mot vann, alkohol og fettsyrer, noe . Liberon Hardvoks-olje er en svært slitesterk og holdbar overflatebehandling.

Hardvoks-olje er basert på naturlig olje og voks. Liberon Møbelrens og voksfjerner er et spesialprodukt utviklet for rengjøring av treverk. Det er viktig å rengjøre treverk skånsomt for å få et godt resultat. Liberon Stripper er en skånsom og effektiv maling- og lakkfjerner som fjerner maling og lakk uten bruk av vann.


Specialist wood care products to renovate, repair, prepare all kind of wood surfaces. All Liberon wood products : waxes, oil, polishes, varnishes for wood and . Reparasjonsvoks som brukes til tetting av spikerhull, sprekker og riper. Les mer om Liberon reparasjonsvoks.


Kvalitetsolje til innendørs bruk som gir en nydelig silkematt glød og en naturlig overflate.

Ideell for treverk som utsettes for daglig slitasje. Møbelrenser og voksfjerner som renser treverket uten bruk av vann. Brukes før påføring av olje, lakk eller voks for bedre sluttresultat.


Dyptvirkende treolje med UV-filter som beskytter utendørs treverk mot flekker, matthet og gråning. Svært godt egnet for edeltre, teak, lerk etc. LIBERON FINISHING OIL 25L Liberon Finishing oil er en blanding av høykvalitetsoljer, harpikser og tørkemidler som er motstandsdyktig mot vann, alkohol og . Fjern maling og lakk uten å ødelegge.


Stripper er et produkt som skal benyttes med forsiktighet; bruk alltid gummihansker og arbeid i godt ventilert rom. LIBERON OLJE TIL KJØKKENBENK 500ML Bloom Kjøkkenbenk-olje nærer og beskytter arbeidsflater og tremøbler på kjøkken, bad og stue. BRONSEBØRSTE MED SKAFT Kr 17- pr stk Flere valg.


BRONSEBØRSTE OVAL Kr 24- pr stk Flere valg. Liberon transparent bivoks for gripebrett eller annet ubehandlet treverk. Start alltid med Liberon Møbelrens som fjerner støv, skitt, fett og gammel voks uten å ødelegge den gamle overflaten. Møbelrens er laget for å ikke ødelegge . Herre for en jobb med stålull nr 00mellom hvert strøk, med du verden for .

Comments

Popular Posts