Bestille speil etter mål

Speil til bad kan fås i alle former og størrelser. Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil . Med dette regnestykket kan du selv beregne prisen på ditt speil.

Maks størrelse på spesialbestillingene online er 1cm x 1cm, bl. Speil Etter Mål - glass, speil etter mål, speil, energiglass, glassmester, isolerglass, sikkerhetsglass, balkongskjerming, herdet glass - Finn firmaer, adresser, . Det er ikke bare nødvendig objekt av vår innredning men viktig detalj av interiøret i rommet. Speil egner seg overalt - butikker, kontorer og møterom, i gang og . Speil på veggen gjør rommet større fordi speilet reflekterer lyset tilbake ut i. Hos Glassfagkjedens medlemmer får du tilpasset speil i henhold til dine mål. Ved forespørsel må det oppgis eksakte mål i mm ( Bredde x Høyde ). Noen som har noe erfaring med å få spesiallaget speil på mål? Vi tilpasser speil i alle fasonger på kundens mål.


Vi fører også mange typer beslag til speiloppheng for forskjellige montasjer. Hos oss finner du et stort utvalg av vakre kvalitetsspeil til alle formål. I tillegg til ferdige størrelser finner du speil som lages etter dine mål. Hvor mye cirka koster det pr kvm hos en glassmester med speil? Jeg måtte ha dette målet, skulle passe inn i et hull :).


Vi arbeider med vanlig glass, isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål, glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe. Vi tar mål og hjelper til med valg av forskjellige typer glass og løsninger. Skreddersyr speil og glass til ba kjøkken og andre oppholdsrom; Eksperter på . Finner ingen speil som passer perfekt til badet. Delilig og nytt og neste ferdig bad nå :-))) Noen som kan anbefale et sted der man kan bestille . Noen som har peiling på hvor jeg kan få tak i speil uten ramme i mange strls? De kutter speil etter dine mål og ikke er det dyrt heller.


Kan bestilles på mål fra glassmester. Tilskjæring og sliping av speil, reperasjon av bly- og messinginnfatninger,. Speil leveres på mål, fasong og med sikkerhetsfolie, dusjvegger og dører leveres . Alt i alt er det ingen fasit svar på hvordan et speil skal være. Dersom du ønsker å få montert fast speilet etter produksjon, kan vi bistå deg med profesjonell . Vi har forskjellig utvalg av speil i forskjellige tykkelser som kan tilegnes etter mål og ønske. Vi leverer sikkerhetspeil og du kan bestille forskjellig . Vi anbefaler at slikt glass herdebehandles, og må derfor bestilles etter mål.


Dette gjelder også speil i ulike mål og fasonger. Hva med et speil hvor du velger en av våre mange rammeprofiler. Glassrekkverk laget etter mål i herdet laminert sikkerhetsglass.


Den har romslige skuffer, store speil og god belysning. Kilen finnes i syv bredder, og du kan dessuten spesialbestille servanter etter målene i baderommet ditt.

Comments

Popular Posts