Tyrilin varde

TreStjerner Gulvolje i farge Panelet er beiset i farge Varde. Gulvet er behandlet med TreStjerner Gulvolje i farge 20Fjellgrå Veggen er beiset i Tyrilin . Veggene rundt spisebordet er beiset i farge Lys Gråtonet.

Tyrilin Interiørbeis Gråtonet i ett strøk. Tak Kalkhvit, Vegg Varde, malt vegg Butinox Interiør StueSov Matt farge 58Fløyel, Gulv Tretjerner Gulvmatt. Alle tak og vegger er behandlet med . Vi har hhv Tyrilin Varde og Skumring på glattpanel på vegg på hytta.

Nå skal vi olje gulvet med trestjerner. Hvilken farge passer best til hhv Skumring. Gry har hentet fjellets farger til stua! På veggene har hun brukt Tyrilin Interiørbeis i fargen Lys Varde, og i taket Tyrilin Panelbeis i fargen 1Panelhvit Foto: . Tyrilin Interiørbeis i fargen VARDE gir en rustikk og tøff bakgrunn for dine møbler!


Stilig gråtone som setter et tøft preg. Veggene er behandlet med Tyrilin Interiørbeis i farge Skumring. Listverket er beiset i farge Varde. Vegger og listverk er etter behandlet med Tyrilin .

Panelen er beiset med Tyrilin interiørbeis i fargen Stemning, og T-skjorte. Vi testet ut skumring, varde, stemning og kongle, og endte opp med den sistnevnte. Jeg snakket med en hyggelig dame hos Tyrilin, og hun sa de.


Strøk ikke av med fille på denne slik jeg har gjort med Tyrilin sin Lys Varde. Jeg driver å planlegger og gjør i stand til koselig besøk . Lys Varde som roer ned veggene og skaper behagelig . Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin. Etter å ha beiset hyller med interiørbeis Lys Varde, gikk det greit å montere dette selv. Compact living heter det vist på interiørspråket.


I november bestemte vi oss for å beise de innvendige veggene i hytta med ett. Fargene Varde og Skigard fra Tyrilin, eller Patinagrå, Værbitt Tre og Drivved fra . Her er det benyttet Tyrilin Interiørbeis farge Kalkhvit i taket, farge Stølsbrun på laftet tømmer. Her har vi beiset veggen med Tyrilin Interiørbeis farge Varde . Her er det benyttet Tyrilin Interiørbeis farge Kalkhvit i taket, farge Stølsbrun på laftet tømmer og farge Morgenlød på panelet.


Veggene er beiset i Tyrilin Varde, tror jeg den heter. Den ble mer brun enn grå som vi ønsket, men panelen var gulnet så det ble vel feil resultat. Jeg har feilberegnet og har således litt for mye beis til overs.


Tyrilin interiørbeis, fargen VARDE. Rehabilitering av kjøkken og ba med påfølgende elektriker- og rørleggerarbeider gjør at . Med godt mot og gode knebeskyttere beiste mamma og jeg gulvet med Tyrilin interiørbeis i fargen Lys varde.

Comments

Popular Posts