Maldīvu salas

Maldīvija – 11salu ķēde, kas atrodas dienvidrietumos no Šrilankas Indijas okeānā. Salas ir tik mazas, ka daudzas pasaules kartes neparāda Maldīvu Salas. Pirmo reizi dodoties uz Maldīvu salām, jums droši vien ir grūti atbildēt uz jautājumu “Kuru no Maldīvu Salu kūrortiem man izvēlēties?

Viss sākās daudzus gadus atpakaļ, kad pētot citu cilvēku rakstīto, pieliku pie grāmatzīmēm kādu kūrortu, kas atrodas Maldīvu salās, vairāk jau acu priecēšanai, . Maldīvu salas - Informācija par valsti, kūrorti, ekskursijas, viesnīcas, cenas. Maldivu salas ir saņēmušas “Pasaules labākā niršanas . Maldīvu salas kā košas pērles no satrūkušas kreļļu virtenes izkaisītas pār ekvatoru pašā Indijas okeāna vidū, uzburdamas tropu paradīzes ainavu.

Populārākie atpūtas veidi Maldīvu salās noteikti ir snorkelēšana, niršana un skaito dabas skatu aplūkošana. Maldīvu salas atgādina paradīzi zemes virsū . Atlaides pilsētas Maldīvu salas viesnīcās, Maldīvija - rezervējiet 3-zvaigžņu viesnīcas pilsētā Maldīvu salas, piemēram, Anantara Dhigu Maldives Resort, . Maldīvu salas - informācijas par valsti un aktuālie ceļojuma piedāvājumi. Paradīze zemes virsū - Maldīvu salas Ievietoja: bonbona Datums: 29.


Kad Dievs radīja Maldīvu salas - viņš noteikti nebija vienaldzīgs pret daivingu. Maldīvu salas šķiet speciāli radītas šai nodarbei un ne velti tās sauc par . Atradu pēdējā brīdī jaukas lidmašīnas biļetes uz Maldīvu salām Ziemassvētkos (zem 4EUR). Tagad būtu jauki arī piemeklēt viesnīcu, .

Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem līdz dienām bez vīzas! Ja Tevi vilina tirkīzzilās lagūnas un balto smilšu pludmale, ja dievini atpūtu un piedzīvojumus, tad piebiedrojies. Tu uzzināsi visu ko vēlies par šīm . Paradīze zemes virsū – Maldīvu salas! Biļetes turp un atpakaļ lidojumam no Rīgas uz Maldīvām par 5eiro! Vērts redzēt; Ko sagaidīt; Liec aiz auss; Fakti; Kūrorti; Galerija; Karte.


Maldīvās Tevi no visām pusēm ieskaus ūdens, kas aizņem no visas . Pilna spektra ziņu un izklaides portāls. Televīzijas ziņu dienestu profesionāļu sagatavotās ziņas un analītika, kā arī labi zināmo zvaigžņu dzīves peripetijas un . Lidojumi no Rīgas uz Maldīvu salām martā no - €4(turp-atpakaļ)! Maldīvas ir salu valsts, kas sastāv no 11salām, no kurām ir pārvērstas par kūrortiem.


Maldīvu salas ir kalnu ķēdes daļa, kas stiepjas no Lakadivu salām līdz Čagosai. Arhipelāgs, kas atrodas dienvidos no Indijas un . Pavisam netālu no Indijas un Šrilankas, Indijas okeĀnā atrodas MaldĪvu salas- kopā tās ir ap diviem tūkstošiem, taču tikai desmitā daļa no tām ir apdzīvotas, bet . Kategorija: Kanvas SKU: 81cbb0a9f9Tagi: kanva kanvas laiva maldīvu salas okeāns palmas sala. Apraksts; Papildus informācija; Atsauksmes (0) . Maldīvu salas - oficiālais nosaukums Maldīvijas Republika - ir salu valsts Valsts Dienvidāzijā, uz atoliem Indijas okeānā uz dienvidiem no Indijas.

Comments

Popular Posts