Ølglass typer

Et ølglass er ikke lenger bare et ølglass. Ved å velge riktig type glass til ølsorten du serverer, vil kunden oppleve en bedre smak - og . Vi ville gjerne finne ut hvilke glass som passer best til forskjellige typer øl, og om det finnes et virkelig godt universalglass som passer til alle .

Klikk utførte for en tid tilbake en stor test av ølglass, hvor vi testet syv forskjellige typer øl i syv forskjellige typer glass, altså tilsammen 49 . Det finnes mange typer ølglass, og på samme måte som ved vin og brennevin, har det mye å si hvilket ølglass du servererog drikker ølet ditt i. Men på samme måte som med vin, så er det helt avgjørende for smaksopplevelsen hvilken type glass du velger når du skal drikke øl. Et tykt ølglass overfører temperaturen sin til ølet, mens et tynt glass tillater brukeren å temperere ølet i hånden.

Flere typer ølglass har stett som hindrer varmen . Assosierer du ølglass med det store halvlitersglasset? Her finner du alle våre forskjellige ølglass. Vi har glass for ulike typer øl, som alle får frem smaken og aromaen på den beste måten.


Det kan være en idé å begynne med to typer glass. Til lyse og lette ølsorter som pils og hveteøl, kan glasset være ganske rett og ha litt høyde. Ulike typer glass benyttes for å fremheve karakteristika i de ulike øltyper.


Norge har mye å lære av de øldrikkende nasjoner som Belgia, . Et helt nytt glass, litt inspirert av 60- og 70- tallet.

Foten har fargespill og bolber, litt andeledes enn de andre glassene mine. Flere glass-serier til alle typer drikke! Sammenlign tilbud på ølglass typer i kategorien Servise, glass bestikk fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar . Her kan du se vårt utvalg av pene og robuste ølglass.


Ved å bruke ulike typer ølglass, beroende på hvilken type øl du serverer, kan du på en enkel og smidig . Jeg har sett igjennom webshop sidene og mener med respekt å melde at Norbrygg burde ha solgt ulike ølglass typer i tillegg til ølkrusene. Jeg mangler sårt et skikkelig glass til weissbier, men hvor får jeg tak i et? Fretex, og funnet overraskende mange ulike typer ølglass der. En ekte øl-entusiast vet at forskjellige øltyper krever forskjellige typer ølglass. Her har vi samlet vårt sortiment av ølglass i høy kvalitet fra Skandinaviske . Augustin er en serie ølglass som ivaretar og fremhever ølets karakter.


Vi har derfor utviklet en serie med ulike typer glass for å møte de ulike øltypene.

Comments

Popular Posts