Du bestemmer

Du Bestemmer er et samarbeid mellom Teknologirådet, Datatilsynet og Senter for IKT i utdanningen. Målet er å øke ungdoms kunnskap om personvern og heve . Du bestemmer er et samarbeid mellom Teknologirådet, Datatilsynet og Senter for IKT i utdanningen. This is a film from the Norwegian educational campaing You Decide about Internet use and privacy.


Meld deg inn i P3s musikkpanel og vær med i trekningen av en iPad. Stikkord: du bestemmer, musikk, musikkpanelet, p3-panelet . I samarbeid med Fjordabladet kan vi i dag kan presentere ei rykande .

Valg mellom gravlegging i kiste og urne er et viktig valg og det er ditt valg. Inghild Hareide Hansen gravplassjef. I samarbeid med Gambit H+K gjennomførte Datatilsynet en bred holdningskampanje for å øke ungdommers kunnskap og bevissthet om . Du bestemmer – LO på din side var en kampanje som Landsorganisasjonen lanserte fram mot stortingsvalget i 2005.


Alle 80medlemmene i LO fikk tilbud . Friluftslivets år og nå ønsker sandnesordfører Stanley Wirak å la folk selv få bestemme hva som er byens beste friluftsområde. Invitasjon til slippfest for du bestemmer. Ekstern ressurs: Film laget av elever ved Høgskolen i Lillehammer for kampanjen Du bestemmer. Film laget av elever ved Høgskolen i Lillehammer for . Digital mobbing (Fagstoff, nb); Digital mobbing (Fagstoff, nn); Vurder en holdningskampanje (Oppgave - Arbeidsoppdrag, nb); Vurder ein haldningskampanje . Du bestemmer er et undervisningsopplegg om personvern. Nettressursen som retter seg mot foreldre, skole og andre yrkesgrupper som jobber med barn, er blitt ti år i 2017.


For at barn og unge skal gjøre gode og trygge valg på nett, trenger de digital dømmekraft. Du bestemmer” er et nettsted om personvern. Det handler om hvordan opplysninger om deg kan bli brukt av andre, og hvordan du kan ta kontroll over disse . På sida er det informasjon om digital dømmekraft og . Du bestemmer er en nettressurs som skal lære opp barn og unge (og voksne) i personvern og nettvett. Nettstedet inneholder artikler, historier . Norli oppgraderer sine datasystemer.


Vi beklager at Klikk og hent er ute av . Du bestemmer deg for at dette er et minne (Innbundet) av forfatter Marianne Teie. Ungdommer ved Grong barne-og ungdomsskole har bestemt at Grong Sparebank skal selge små granskudd på IN-Messa og . Du kan gi din stemme til opp til fem av seriene under. Kjemilæreren som oppdager at han har kreft, og som bestemmer seg for at han skal . Det er bare du som bestemmer over din egen kropp.


Det betyr at ingen kan ta på deg eller gjøre ting med kroppen din du ikke vil.

Comments

Popular Posts