Bengalakk på tre

Bengalack assosieres med modellfly og sykler, men Jotun foreslår å male de gamle trestolene i friske, blanke farger og sette dem ut. Serien har produkter som kan brukes rett på metall, tre og hardplast – eller rett på rust. Her er noen tips og litt inspirasjon, så er det er bare å sette i gang å fornye .

BufretLignendeVed bruk av bengalakk kan du fornye gamle og kjedelige møbler, og gi dem et. Når treverket har tørket, går du over med slipepapir for å jevne ut tre som har . Jeg er ikke særlig glad i å male og pusse opp, men jeg elsker å fornye ting. Det å kunne slippe grunning, bare male ett strøk og så være ferdig .

Med bengalakk kan du fornye nesten hva du vil – i all verdens farger! Dette er lakken for alle tenkelige gjenstander i hardplast, tre og metall. Med spray har du lakk og påføringsverktøy i ett – rist og . Quick Bengalack finnes både som spray eller en lakk som pensles på overflaten. Du får du tre forskjellige typer Quick Bengalack: QUICK . Med Quick Bengalack kan du fornye små og store ting.


Quick Bengalack finnes på både boks og spray, og kan brukes på tre, metall og hardplast. Quick Bengalack Universallakk er en alkydlakk som gir en hard og slitesterk.

Universallakk benyttes innvendig og utvendig som dekkstrøk på metall, tre og. En elegant gruppe der tre av stolene er blitt grå – malt i fargen. Og den siste stolen, samt bordet, er blitt svarte – malt i svart Bengalakk. Påfør to eller tre strøk med Drygolin oljemaling, Drygolin Extrem. Påfør to toppstrøk med Bengalack blank eller to strøk med Shipolin.


Bengalack og Spray får du i varianter for alle bruksområder:. Denne er for de litt større arbeidene, og du kan bruke den på tre, metall og plast . Flott, blank og slitesterk universallakk til alle overflater i metall, tre eller hardplast. Les mer om Quick Bengalakk universallakk.


BENGALACK METALL ARCANOL 0HVIT 3L. BENGALACK METALL ARCANOL 0SORT 3L. BENGALACK METALL ARCANOL 3GRÅ 3L. Bengalack Metallgrunning Arcanol er en meget værbestandig. Sørli forklarer at både benkeplater i laminat og tre kan males i alle.


Trestjerner Gulvmaling eller også Bengalack, forklarer Sørli. Med litt hvit bengalakk så blir de nydelige. Mørke brune (nesten i svart) rammer i tre. Den er malt i hvit 05bengalakk med max glans. Gir en flott, blank og slitesterk overflate.


Dette er lakken til metalloverflater som eks. Lakken kan også brukes på tre og hardplast. Det går helt fint å male en Tripp Trapp-stol på den tradisjonelle måten, men det er langt enklere og raskere å spraye den med Quick Bengalack.

Comments

Popular Posts