Vannbasert maling på oljemaling

Har et rom som er malt med oljemaling, kan jeg bruke vannbasert maling over? Oljebasert eller vannbasert maling? Hva mest skadelig ; oljebasert eller vannbasert maling ?

Oljemaling på vannbasert maling, eller omvendt? Hvilken vei er det man IKKE bør gå? Dersom man har brukt Oljebasert maling FØR, er det da man kan ha VANNBASERT etterpå?


Vannbasert maling VS Oljebasert maling - Skravlesiden.

Forum › Diskusjoner › Utenfor tema › Hus og hjemBufretLignende5. Vil det hjelpe å male grunning nå og male på nytt - eller er løsninga å male med oljemaling oppå den vannbaserte? Vannbaserte (vanntynnbare) akrylmalinger er billigere enn oljemaling. Når du maler med vannbasert trebeskyttelse, er det hovedsakelig snakk om en overflatebehandling som motvirker fukt og sopp i treet.


Nå kommer den nye miljøvennlige vannløselige maling. Den nye vannbaserte malingen for treverk kan du fint male oppå gammel oljemaling. Maling deles stort sett opp i to hovedgrupper: Vannbasert og oljebasert.


Den første kan igjen deles opp i lateksmaling og . Flekk-mal på steder der malingen er slitt helt vekk.

Mal så med vannbasert maling - lukter ikke noe og du kan male to strøk på en helg om du vil. Orker ikke tørketiden (og stanken) på oljebasert maling så jeg lurte på om jeg da kunne ta vannbasert maling til strøk nr. Kan gravide male med vanlig vannbasert maling? BufretGjør den ikke det, er malingen oljebasert.


Er det malt med vannbasert maling, er det kun vannbasert maling som vil binde på den. Hei, Noen som kan gi et godt svar på om jeg kan male med vannbasert på panel med oljemaling? Det er mulig å bruke de to produktene i kombinasjon, men som en generell regel bør du ikke bruke vannbasert maling over et eksisterende lag med oljemaling.


Jeg bruker jo litt tid på maling av vinduer og slikt. Da er oljemalingen grei som ikke tørker så fort. Er vannbasert maling mindre giftig, gir mindre lukt og greiere til å male ting innomhus? På dører og karmer, blir det penest med oljemaling.


Jeg vil anbefale deg å ta turen innom en malerbutikk,og få litt råd og veiledning,+fargekart etc. Det finnes to typer maling,oljebasert og vannbasert. Du er kanskje en av dem som skal male i sommer – og vet du da hva slags maling du trenger og hvilke muligheter du har? Spørsmål 7: Kan man legge Drygolin Oljemaling (white spirit-tynnet) utenpå en. Spørsmål 9: Kan man bruke dekkbeis evt.


Så kan du gjerne male med vannbasert maling beregnet for tre oppå. Det er utviklet vannbaserte malinger med redusert innhold av potensielt skadelige. Vannbasert maling inkl latexmaling (dominerer nå markedet); Oljemaling, .

Comments

Popular Posts