Test av utendørsmaling

KUN FIRE AV ER BRA: En svensk test som har pågått over to år,. Jotuns husmaling kommer veldig dårlig ut i ny svensk test, og blir slått. Men nettopp maling i det skandinaviske markedet er en viktig årsak til .

Ellers har vi vært plaget med svertesopp (har lys farge på huset), så maling som er forsterket mot sopp og. Det var første gang jeg testet dette, og aldri mer. Nordens største test av utendørsmalinger er gjennomført i Sverige.


Omfattende tester skal hjelpe forbrukerne å velge den beste utendørsmalingen.

Men ikke alle testene gjennomføres likt. Endelig har det kommet en utendørsmaling spesialutviklet for hvite hus. Omfattende tester viser at OPTIMAL Optiwhite er i en særklasse ift. Drygolin Ekstrem og Demidekk Optimal fra den norske produsenten Jotun er blant de beste i testen. Vi testet malingsprøyte fra Bosch.


Den nye malesprøyten skulle være sterk nok til å ta seg av all slags maling uten å tynne den. Drygolin oljemaling, Jotun; Utendørsmaling, Bergen Malingfabrikk; Tinova Dekkende, Nordsjö; Classic, Flügger; Butinox Oljemaling, Scanox . Ifølge DN er tre av Jotuns malinger er med i testen, hvorav to karakteriseres som et tvilsomt valg på kvalitet og får stryk på helse og miljø. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Frisk opp husfasaden når du skal male huset med ny maling, beis eller en grundig husvask i år. Her får du siste nytt om husmaling og . Før i tiden var maling tilsatt en rekke giftstoffer som blant annet formalin, kvikksølv, arsenikk og bly. I dag er disse stoffene forbudt å bruke i . Sommertid er maleti men det er lett å bli forvirret når man står foran hyllene i malerbutikken.


Beis og dekkbeis, oljemaling og vannbasert . Ultimat har blitt testet under ekstreme forhol den har blitt utsatt for ekstrem fuktighet og solpåkjenning. Derfor vet vi at den er vår beste maling, som gir huset ditt . Velger du feil maling, så risikerer du aggressive soppangrep i løpet av få år. Jotuns Demidekk maling og dekkbeis fikk stryk i test. Det er ikke ligegyldig hvilken maling du køber når du skal male. Her sammenligner vi en discount maling med vores . Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter.


Norge skiller seg ut fra resten av Europa ved at vi har så mange trehus. Vår beste maling som er kåret til Best i test. Den har ekstermt god glans- og fargebestandighet i tillegg til at den er selvrensende.

Comments

Popular Posts