Svartsopp ute

Derfor der det viktig å være tidlig ute med husvasken, slik at du får fjernet den helt med soppdrepende midler. Spesielt viktig er det hvis du skal . Sopp og alger kan skade treverket i boligen din.

Er du ute etter velvære og vekløshet i varmtvann som siden oldtiden har blitt brukt til . Svertesopp er ikke kun en type sopp, men er ofte flere ulike typer sopper som føres med lufta. Klima, temperatur og fuktighet påvirker både mengden og type . Svertesopp er en betegnelse på sopp som danner blå til svarte misfarginger på treverk eller.

Sorte flekker av sopp på hvit kledning. Utendørs er svartmuggsoppen ufarlig, men har du den inne kan den være. If Boligsjekk gir deg gode råd for å redusere faren for vannlekkasjer, sopp, . Jotun anbefaler å vaske og tilføre sopp- og algedrepende midler . Svertesopp er en fellesbetegnelse for muggsopparter med mørkfargede hyfer og sporer, og som danner blå til svart misfarging i de øvre . Det finnes spesialvaskemidler for utendørs husvask i handelen. Gå over etterpå med en sopp- og algedreper før maling. De svarte flekkene og prikkene er svertesopp, men svertesoppen trenger ikke bli like dominerende som på bildet.


Muggsopp finnes overalt, så vel innendørs som utendørs.

Med mer fuktig vær og økende luftforurensing har vekstforhold for sopp og alger blitt bedre. En årlig husvask er med på å forebygge og gi . De forekommer som en viktig del av naturen med livlig vekst ute i hele den frostfrie årsti og inne hele året. Den hører til det som i daglig tale kalles svartsopp. Endelig kan vi ta kosestundene ute i hagen eller på terassen.


Utendørs teakgulv kan rengjøres med rødsprit. Effektiv mot flekker, bakterier, mugg og sopp. Tenk på hva som skjer om kveldene ute på denne tiden av året. Det er hyggelig med klatrende vekster inntil veggene, men ikke la dem ta overhånd. De holder på fuktigheten og skaper gode betingelser for sopp og råte.


Er drift og vedlikehold av offentlige bygg ute av kontroll? Les også: Ulykkestallene: Legg bort pratet, skap . Kemetyl Sopp- og Algedreper benyttes for effektiv fjerning av sopp og alger på husvegger utendørs. Regelmessig utvendig vask vil forebygge sopp og råteskader, samt gi økt levetid for maling og beis.


Du kan godt gjøre husvasken i regnevær eller gråvær, . Ikke kjøp dyre sopp og algedrepere som du ikke vet hva inneholder. For å hindre svartsoppoppvekst tilsettes maling til utendørs bruk ofte .

Comments

Popular Posts