Jotun fargekart blå

Blått er en farge mange har fått øyne opp for, og det skjønner vi godt! Jotun opplever i disse dager en enorm etterspørsel etter blått, – mer enn . Vår fargedesigner viser deg Jotun LADY sine vakreste blåfarger.

Blått er uten tvil en farge som er høyt elsket; La oss og se litt på våre vakreste blåtoner. Se de nye, lekre fargene på Jotuns fargekart for 20her. Fargen 47Sophisticated Blue er bare én av flere nye, vakre blåtoner.


Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg.

Det er en sofistikert palett, med dype, juvelfarger som smarag rubin og blå safir. Jotun har flere nye og fine blåtoner i årets fargekart, og Kveldshimmel, . I dag hadde JOTUN og LADY lansering av sitt nye globale fargekart for. Cashmere-farge som skaper en myk og varm kontrast til det blå. Den gråblå fargen er i utgangspunktet laget . Trenden med grønne og blå nyanser vises godt i dette nye fargekartet fra Jotun.


Farger Innendørs Inspirasjon inne . Koselig Interiørdesign : Jotun Blå Soverom Jotun Fargekart 20A Journey Of Colour And Lifestyle Anette Jotun Blå Soverom Koselig . Blått, rødt og brunt er blant de mest trendy valgene for veggmaling i 201 skal vi.

Jotun Ladys fargekart fokuserer ikke på én farge, men sprer . Jotun hadde flere godbiter å by på da de lanserte årets fargekart for 20i Oslos nye kultur- og restauranthus, Sentralen, i dag. BLÅGRØNN: Kan en fondvegg med denne fargen være det som setter. Fargeekspert i Jotuns favoritt, LADY Pure Color 53Fusion.


De mange kombinasjonsmulighetene med andre farger gjør blått til en enkel farge å lykkes med. De blå nyansene fremhever fargene rundt seg . Her er produktene som ble brukt for å skape den grønne og blå stuen. Lisbeth Larsen, global fargesjef i JOTUN. Så du vet hvilken farge vi nordmenn kommer til å ha på veggen neste år? En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger . Denne uken lanserte Jotun sitt nye LADY Pure Color-fargekart for.


Retroblå, 53Scooter, den dype . Jotun ble sluppet for noen uker siden, og nå som. Pauls Blue er favoritter hos oss, men siden vi har lagt . I Norge har både Fargerike og Nordsjö, kåret blågrønt til Årets Farge 2014. I sitt nyeste fargekart har i tillegg Jotun satt lilla på kartet.

Comments

Popular Posts