Veke til stearinlys

Honningcentralen selger veker til 1per meter (holder til bivokslys, dvs. lange lys, en del flere hvis du lager kortere lys, så klart). Veke SRVlengde 1mm naturvoks + mm tab. Naturlig vokset veke som passer for soya- og rapsvoks lys i beholder og fritt. Har du rester av stearinlys og noen gamle kopper? Det anbefales å kjøpe veke med metallbit på, så veken ikke flyter opp med stearinen.


Produktinformasjon: Ferdigpreparert lysveke som gir vakker flamme. Passer til støpte lys i normal tykkelse og til støpte lys med liten . Grunnen til at jeg spør, er at jeg kjøpe et fint stearinlys hvor jeg fant ut etterhvert at. Jeg har lyst til å lage lys selv, og da trenger jeg veke. En veke er vanligvis en tvunnet tråd eller lisse av bomull som holder flammen i et levende lys eller oljelampe for en bestemt tidsperiode avhengig av veken.


Du trenger ikke være rakettforsker for å lage lys av bivoks i et Norgesglass. Jeg smelta litt voks i bunnen og satte vekene på plass. Informasjon om det å støpe stearinlys, samt forslag til hvordan du støper dine egne stearinlys. Det er viktig å bruke riktig veke avhengig av størrelse på lyset.


Lysvekegarn for stearinlys laging - denne er godt egnet for lys som har en tykkelse på ca 10-mm. Veker som kan brukes til å lage stearinlys eller telys.

Kan klippes kortere så hver veke kan potensielt brukes . Kart og flyfoto over Gammel saks for klipping av veke til stearinlys fra FINN. Bruk valnøtter til å lage små lys. Skjær til stearin fra Telys og dyttet i et nøtteskall sammen med en veke. Eller smelt stearinlys (gamle rester) på vannbad i en . Støp lys av gelé og pisk opp stemningen med bobler i glasset. Dette trenger du: Ferdig blandet lysgelé, fås i hobbybutikker.


Det du måtte ha av stearinlys; veke fra et av lysene; blomsterpinne eller blyant . Bruker du en form du ikke kan lage hull i bunnen på, kan du bruke en veke med en metallplate nederst og senke den nedi den varme . Legg merke til at en veke som er for tynn vil føre til et stearinlys som brenner dårlig, mens en for tykk veke vil kunne medføre osing og et stearinlys som brenner . Bilige telys og lys med tykk veke soter mer enn lysene som har tynn veke. Det er i hvert fall min erfaring gjennom år som maler, har . Stearinlys, støpte lys av stearin med en veke i sentrum. Når veken brenner, smelter stearinen og trekkes opp i veken i tilstrekkelig mengde til at . Artikkelnummer: Varenummer: 7071100694461.

Comments

Popular Posts