Tjærebeis

Tyrilin - Fjellets Lød: Mye lød og preg Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et . Jeg lurer på om jeg skal tjærebehandle hytta mi, eller benytte Tyrilin Tjærebeis? Når man vurderer å bruke tretjære, anbefaler vi at man .

Men tjærebeis kan spare deg for mye trøbbel. Kombinasjonen av tjære, linolje og pigment gjør at Møretyri tjærebeis framhever trestrukturen og gir treet liv og glød i farger som er godt tilpasset den norske . Produkttype: Tyrilin Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet!

Tyrilin har både Tjærebeis og Tjæredekkbeis (og Tretjære) Hva er best av Tjærebeis og Tjæredekkbeis? Tyrilins eksteriørprodukter henter fjellets vakre farger og lød hjem til hytteveggen. Lød betyr preg, dybde og fargespill. Tyrilin Tjærebeis fra Scanox, er en ypperlig beis på fjellet, en ordentlig hyttebeis.


Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en . Tjærebeis egner seg svært godt på tømmerbygninger, hytter, stabbur, gjerder, naust og hus med villmarkspanel. Tjærebeis påføres lett, rett på treverket uten . Det er lett å arbeide med Tarinol tjærebeis som alle er basert på ekte tjære. Tjærebeis er tillsat linolje, og derfor fortrinlig til tre som trenger beskyttelse.

Vi har gjort små prøver med ekte tjærebeis (tarinol møretyri) på noen løse stokker, og når sola står godt på, kommer det slike intense gufs av . Utendørs tjærebeis av høy kvalitet, gir treverket en unik lød og et eksklusivt utseende. Basert på naturproduktet tretjære, blandet med værbestandige. Tyrilin Tjærebeis Mellombrun er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen glød og et.


Herregård Exclusive Tjærebeis er en høykvalitets beis for utendørs bruk. Den gir en transparent og fin glød til treverket. Herregård Exclusive Tjærebeis består av . Tjære og tjæreprodukter har lang tradisjon på norske husvegger.


Til å begynne med var tjære forbeholdt kirkene og de mer standsmessige byggene. Har nettopp kjøpt meg hus, og det beiset med tyrilin tjærebeis. Det har blitt brukt tjærebeis på huset i år. Vi vil gjerne ha huset lysere og mer . Tyrilin Tjærebeis er en transparent høykvalitets trebeskyttelse som gir en helt spesiell lød og et eksklusivt utseende på treverket.


BRUKSOMRÅDE: Trygg tjærebeis passer best til behandling av laftede konstruksjoner, men kan også brukes på vanlig panel.

Comments

Popular Posts