Stormønstret tapet

Du kan få et lite rom til å virke større ved å bruke en lys og småmønstret tapet, mens et stort rom kan forminskes ved å velge en stormønstret . Tapet egner seg alene eller i kombinasjon med malte flater. Regelen sier at man skal bruke stormønstret tapet i et stort rom og småmønstret i et .

Ensfarget Flock Geometrisk Rutete Småmønstret Stormønstret Striper. Det er ikke så vanskelig å regne ut hvor mye tapet du trenger. Det kommer bare flere og flere tapeter du kan velge blant.


Sveen, som selv har stormønstret tapet i taket.

TRENDTING: Dypgrønt, messing, stormønstret tapet og plante i terrakottapotte er blant tingene som gjør Carola Edwardsens hjem trendy. Det finnes også tapeter som er fiber tvers igjennom, fine og matte i overflaten. Vil du skape et flott blikkfang, er et stormønstret tapet tingen. Dette er tapeter som reflekterer høyadelens livsstil i historiske tider.


Hvert design finnes i flere farger, i både lyse og mørkere varianter, men den mørke og . Husk bare å ikke velge altfor stormønstrede tapeter dersom flatene er veldig . Et udtryksfuldt, farverigt stormønstret tapet, der har et lettere abstrakt, botanisk tema. Et farverigt tapet, der kan skabe liv og glade dage. Regelen sier at man skal bruke stormønstret tapet i et stort rom og små- mønstret i et lite rom.


Nylongardiner, puter med blomstermønster, stormønstret tapet, en rikt dekorert vase på peishyllen, en bestefarsklokke. Jeg trodde jeg aldri ville greie å sove, . Et stormønstret tapet kan bli et fint bilde. Bearbeidet av: Kari Janne Standal. Trenden går nå mot tapet på alle fire vegger gjerne med en fondvegg. Et vakkert stormønstret tapet i damaskmotiv.


En noe blankere bakgrunn sammen med det matte motivet gir flotte kontraster. Se farger og bestill; Produktinfo. En stormønstret tapet kan gi ditt rom lunhet, dybde og særpreg. Den kan vise din personlighet og hvem du er, og kanskje litt humor? Den sedvanlige fondveggen er forlatt, og alle vegger har stormønstret tapet - i stuen er det gult og sølvfarget, på soverommet turkis, rosa, grått og hvitt.


I rommet som kalles Arnt Kierulfs sengekammer i første etasje, er veggene kledd i det vi ville kalt en stormønstret tapet.

Comments

Popular Posts