Owatrol edelolje

Gir beskyttelse som ser ut som lakk, men som ikke flasser. Velegnet til flater som utsettes for høy slitasje. Edelolje kan brukes over alle typer olje.

Oljen er ideell til påføring på eksotiske treslag og til områder med høy slitasje. Les mer om Owatrol edelolje høyglans. God beskyttelse; Høyglans overflate; Tåler . EDELOLJE_1L_Edeltreolje_owatrol_olje edeltre_olje_teak_finnish høyglansolje_.

Owatrol Edelolje Utprøvet siden 1990. Oljen er meget penetrerende og gir en høyglans overflate. Edelolje er meget fyldig og bygger raskt ett tykt lakks.


Høyglans overflate til alle typer treverk. Meget penetrerende olje som gir en høyglans overflate. Gir beskyttelse som ser ut som lakk, men som ikke . I en rekke tråder er der skrevet opp og ned om edelolje, mange lurer på kvaliteten på dette ved behandling av edel-materialer.


Har en nabo som har fått anbefalt å bruke det i stedet for vanlig teakolje. Hvis jeg skal bruke det er det snakk om både badeplattform og treverk .

EDELOLJE er en høykvalitets-, klar, lufttørkende olje, som kan brukes på alle tresorter. EDELOLJE er ideell for påføring på . Egenskaper: Type maling: Olje; Glans: Høyglanset finish; Støvtørr: timer; Overmalbar: 12-timer per strøk, avhengig av temperatur og fuktighet; Anbefalt . EDELOLJE er ideell for påføring på eksotiske treslag, hvor de utmerkede. Varenummer: FR4535EAN: 32979726095Enhet: STK Lager: Ja . Varenummer: FR4535EAN: 32979726095Enhet: BOK Lager: . Gir beskyttelse som ser ut som lakk, . Jeg er midt i prosjekt og gikk tom. Håper å fullføre prosjektet i morgen dersom noen har olje til salgs. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Har eksperimentert og sammenlignet litt forskjellige oljer nå, og kommet frem te at owatrol olja ikke trenger like godt inn i treverket som ccl . Owatrol Edelolje - Alle mørke træsorter. Ny slidstærk olie til alle træsorter. Giver høj glans og varig god overflade. Brug til garageporrter, dører, interiør, møbler . OWATROL HIGHGLOSS EDELOLJE oil varnish.


Air-drying, transparent varnishing oil with very high solid ratio. Thicker film than DEKS OLJE D2; by the second .

Comments

Popular Posts