Hth kjøkken pris

Det er modellens prisgruppe og innredningen av skapene som er avgjørende når vi regner ut prisen. Du kan se alle HTHs modeller i modelloversikten, der du . For å gi deg en idé om prisen på et nytt kjøkken, har vi vist tre kjøkkenoppsett og angitt prisen for to forskjellige løsninger.

Husk at prisene bare er veiledende. Er du på jakt etter et kvalitetskjøkken til en fornuftig pris? Med Dekor Glatt Hvit fra HTH får du både høy kvalitet, funksjonalitet og design.


Få ditt nye kjøkken, ba garderobe og dine hvitevarer til knallpris.

HTH-kvaliteten til en pris det er vanskelig å matche - og vi leverer i hele . I fjor høst gikk den danske kjøkkenprodusenten HTH til frontalangrep på Ikeas flatpakkekjøkken, og lanserte HTH flatpakkekjøkken for norske . Vi har fått tegnet et kjøkken fra hth, som ser veldig bra ut. De har veldig gode priser, tipper du sparer på å kjøpe den direkte fra dem . Men, forskjellen i pris mellom HTH og IKEA er enorm - og for meg ser det ut. Vurderer hth-kjøkken, men er interessert i svar fra alle med alle slags kjøkken. Vi har kontaktet fem leverandører av kjøkkeninnredninger - IKEA, HTH, Designa, Epoq og Kvik - for å gjøre en sammenligning av priser. Prisen kom på ca 400(ikke hvitevarer).


Ser veldig bra ut, men vi vurderer også Ikea.

Vi skal bytte ut kjøkkenet, og har nylig besøkt både Sigdal Kjøkken og. Dersom du sier litt mer om prisklasse og hvilken linje du vil legge. Vi såg på alle, alt frå dei overnemde her via m. Utrolig digg å få montering med i prisen. Vi endte opp med HTH på vårt siste kjøkken. Levering og montering og alt av elektro kom samtidig.


HTH har hentet ask tilbake i sortimentet, med nyheten Athena Lys Ask Laminat, til glede for alle tilhengere av nordiske designtradisjoner. Vi har kjøpt kjøkken fra HTH og nå starter jakten på . Besteforeldrene til Espen kan hvert fall bekrefte det, da de har hatt HTH Kjøkken i over år! Det de var mer bekymret for var prisen.


Selger et HELT NYTT kjøkken fra HTH. Kjøkkenet heter Athena hvit og er et klassisk kjøkken. Dette er et kvalitetskjøkken, med en . Pris er uten hvitevarer, men de kan følge med for tillegg i pris. Integrert oppvaskmaskin, Bosh supersilence. Platetopp, Gorenje superpower induction . Overskap, høyde 8 bredde i c3 4 5 2x6 pluss vifteskap 6 . Det som kanskje overrasket meg mest var hvem som kunne gi best priser.


Jeg var innom Kvik, Elkjøp, Ikea, HTH, Strai og Greno. HTH spilte seg fort ut ved å ikke .

Comments

Popular Posts