Drygolin tørketid

Tørketiden avviker ved endret temperatur, luftfuktighet, vindforhol inntrenging i underlaget og filmtykkelse.

Drygolin Oljemaling er en meget værbestandig, halvblank, tiksotrop alkydmaling for utvendig bruk. Tilsatt filmkonserverende middel mot svertesopp. Hei, Holder akkurat nå og maler huset.


Benytter drygolin oljedekk beis (Hvit-Kalkstein).

Bør jeg vente timer mellom hvert strøk? Spørsmål 2: Kan jeg male med DRYGOLIN Ultimat over tidligere flater. Spørsmål 7: Kan man legge Drygolin Oljemaling (white spirit-tynnet) . Tørketiden avviker ved endret temperatur, luftfuktighet, vindforhol. Spørsmål 3: Kan jeg male med Drygolin Ultimat når det er minus grader ute?


Nye Drygolin Ultimat er Jotuns beste utendørsmaling noensinne! Vi kan lage Drygolin Ultimat i en rekke ulike farger. Jotuns Drygolin Extrem, som er en tradisjonell oljemaling som tynnes med white-spirit. De andre malingsprodusentene har tilsvarende vanntynnbare .

Drygolin Extrem Oljemaling er en ekstremt værbestandig oljemaling av høy kvalitet for utvendig treverk som har forsterket lysbeskyttelse, unik . Drygolin Ultimat gir samme beskyttelse som Extrem, men er lettere å male på veggen. Og med kort tørketid klarer du to strøk på én dag. Ser Coop har tilbud på drygolin oljemaling til 59 er det er godt tilbud? Mal strøk, følg anvisningene for tørketid pr strøk. Spesielt høy glans og UV-block gjør at huset beholder fargen og ser nymalt ut lengst.


Les mer om Jotun Drygolin Ultimat. Malte en hytte på Sørlandet for 5-år siden, da Drygolin Extreme kom på markedet. Forbruk og tørketid avhenger imidlertid av underlag, temperatur og luftfuktighet.


JOTUN DRYGOLIN PLUSS OLJEDEKKBEIS LITER. Sjekk det som står på boksen om tørketi og ta en skikkelig prat med dem som selger deg malingen før du setter i gang. Maling Inne Ute Vannbassert Miljøvennlig og helsevennlig.


Inne Beis Maling Dekkbeis Kort om produktet Trebitt Superbeis er en akrylforsterket . IKKE bruk Drygolin innendørs, dette er en maling beregnet for utendørs. Dvs utrolig lang tørketid inne i et skap - om den i det hele tatt tørker. Jotun har derfor lansert en ny generasjon Drygolin, utviklet i Nord-Europas.


Ultimat har vesentlig kortere tørketi noe som muliggjør to strøk på samme dag.

Comments

Popular Posts