Tyrilin terrassebeis farger

Tyrilin Terrassebeis kommer i fire vakre ferdigfarger og gir en flott og slitesterk terrasse i matt eller blank finish. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. Terrassen er beiset med strøk Tyrilin Terrassebeis i fargen Varg.

Hytta er beiset med Nydelig terrasse beiset med strøk Tyrilin Terrassebeis i farge Jerv. Tyrilin terrassebeis gir en blank overflate og er et høykvalitetsprodukt for terrassegulv. Tyrilin terrassebeis er utviklet for. Farger: Gaupe, Jerv, Varg og Rødrev.


Inneholder aktive midler mot overflatesopp og alger. Tyrilin Terrassebeis leveres i ferdigfarger. Bruksområder: Tyrilin Terrassebeis benyttes på terrassegulv av . Tyrilin Terassebeis kan benyttes ned mot minusgrader på tørt og rimfritt underlag. Tyrilin Terrassebeis skal lagres utilgjengelig for barn.


Tyrilin Terrassebeis fra Scanox, er en transparent, høykvalitets utendørs trebehandling som gir et eksklusivt utseende på treverket.

Tyrilin – glansfull og slitesterk. Hele Norges nettbutikk for maling. Fire vakre ferdigfarger med fargespill og lød!


Kan påføres fra °C (tørt og rimfritt), tåler regn og fuktighet bedre enn vanlige vanntynnbare terrassebeiser. På de neste sidene får du enda mer informasjon om farger, fremgangsmåter og tips. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende.


Beisen danner en beskyttende hinne og har . For år siden testet Hyttemagasinet terrassebeiser for første gang. Hos Plantasjen og Biltema fantes ikke valgmuligheter på farge). Trykk på fargekartet du ønsker å se fargekoder for under. Tyrilin Terrassebeis er en transparent, høykvalitets utendørs trebehandling som gir et eksklusivt utseende på.


Produkttype: Tyrilin Terrassebeis er en slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir. Tyrilin Terrassebeis leveres i vakre ferdigfarger med fjellets lød. Huset er malt lys antikk (nesten hvitt) og vi har fått ny stor terrasse rundt.


Hvilken farge passer det å beise denne? Jeg har overhode ikke lyst på en helt mørk terrasse, så jeg tygger litt på Tyrilin sin farge Gaupe. Litt gylden, men fortsatt lys - omtrent slik som .

Comments

Popular Posts