Trestjerners gulvmaling

TreStjerner Gulvmaling anvendes på tre, betong, og laminatgulv. TreStjerner Gulvmaling er luktsvak, hurtigtørkende og meget slitesterk. Male tregulv med TreStjerner Gulvmaling.

Gulv behandlet med Trestjerner Gulvmatt (20Hvit sne); Trestjerner Sigural Epoksy Gulvmaling Skygrå; Gulv behandlet med TreStjerner Hardvoksolje Klar. Maling av gulv er den raskeste veien til forandring. I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar.


Innendørs halvblank gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv.

Innendørs blank gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv. Les mer om Trestjerner gulvmaling blank. Luktsvak og ekstremt slitesterk; Ekstrem god vedheft til alle . Jeg plukket opp et spann Trestjerner gulv- og trappemaling fra min lokale Coop etter at jeg fikk beskjed på min lokale Flügger at de ikke . Trestjerner Gulvmaling, A-base, 75L. Trestjerner Gulvlakk, oljebasert, halvblank, 75L.


Scanox Trestjerners maling for gulv, 3L, hvit . Trestjerner Gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke og kan i tillegg til tre- og parkettgulv anvendes på laminatgulv, vinylbelegg og betong. TreStjerner Gulvmaling fra Scanox, er en høykvalitets, vanntynnet polyuretan-forsterket alkydmaling med høy slitestyrke.

Egenskaper: Type maling: alkydmaling; Glans: Halvblank; Støvtørr: ca timer; Overmalbar: Min timer; Anbefalt forbruk: 6-mpr liter; Påføringsmetode: . Se beste pris på Scanox Trestjerners Maling for gulv A-base 3L spann. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. TreStjerner gulvmaling har svært god vedheft og slitestyrke, og kan anvendes på tre, betong, og laminatgulv. TreStjerner Gulvmaling finnes i alle farger, og kommer i både halvblank og blank finish. Innendørs gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv.


Malingen har ekstremt god vedheft til alle underlag. Den er god å jobbe med og er slitesterk når den er . Kjøp Trestjerners gulvmaling på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Trestjerners gulvmaling i kategorien Byggevarer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste . Hele Norges nettbutikk for maling.


Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet.

Comments

Popular Posts