Fargen washed linen

Fargen er akkurat passe myk og lun på veggen. Fargen kan minne litt om Kalk, men den er noe mindre rødlig. Selv om ikke Washed Linen er en veldig kulørt farge så har den allikvel vært en av de mest populære fargene, kanskje fordi at den står så fint .

LADY Linblå, LADY Cashmere, LADY Washed Linen og den nye LADY Band Stone er noen av hovedfargene i den nordiske paletten, . De grønne fargene har blitt utrolig godt mottatt, både av. Washed Linen er nydelig til blåtonene 46Kveldshimmel, 46Byge og . Nydelig lun farge som nok blir populær Velvet Grey 10835.

Her har vi malt med en farge som heter Washed Linen fra Jotun. Jeg angrer litt på at vi ikke tok supermatt istedenfor vanlig vegg 10! Her er det benyttet fargen LADY Pure Color 103Kalk på veggene,.


Washed Linen og 3Varmgrå spesielt populære. Image result for jotun washed linen farge. Her er veggene malt i fargen Kalk fra Jotun.


I 20gikk vi inn i et tydelig trendskifte når det kommer til farger. Disse fungerer nydelig sammen med den nye, nøytrale Washed Linen.

Dør og karm er malt i samme farge med LADY Supreme Finish Halvblank. Prøv de gjerne sammen med LADY Wonderwall 106Washed Linen. Der fant vi en farge som heter Washed Linen. Jotun Lady skriver om fargen: Washed Linen er en ny, vakker og varm gråbeige tone (…) . Det er jo umulig å bestemme seg og alle fargene ble helt feil… bortsett fra én!


LADY 106Washed Linen er en ny, vakker og varm gråbeige tone. Fargen er akkurat passe myk og lun på . Veggfargen Washed Linen fra Jotun Lady, er en beige farge med mye grått, som passer perfekt til teppet Solid gråbeige fra Layered. Fargen skulle være lys, varm grå og ha det naturlige uttrykket som gjør at man kan lures til å. Fargen er LADY Minerals 106Washed Linen. Så nå må jeg finne ei farge å male stua med som passer til Deco blue.


Washed linen foreslås også, og den skal ligne på Kalk, men være . Fokuset nå er på gode farger som skal vare lenge og være gode å. Gult og brunt er to farger som er veldig aktuelle i tiden fremover. Washed Linen er fargen for de som fortsatt ikke er helt klare for farger. Og ikke minst – om fargen passer til lister i Egghvit, Klassisk Hvit eller. Lekker til farger som 13Frostrøyk, 106Washed Linen, 10429 .

Comments

Popular Posts