Veggfarge soverom

LADY PURE COLOR 100DIJON YELLOW. Skal du male eller tapetsere soverommet? Få gode råd om maling og tapetsering av soverom og prøv fargevelgeren på nett!

Sover du dårlig, eller savner du litt romantikk? Da kan det hende du bør se til fargepsykologien. GIR DÅRLIG SØVN: Gult skal være den verste . Fargeeksperten tipser; Slik velger du riktig veggfarge!

Vegg i soverom LADY Balance 105Soft Skin. Farger påvirker oss mer enn vi tror - og spesielt på soverommet har det. GRÅ: En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått.


GOD NATTESØVN: Bruk Walls2Paint veggplater, og mal soverommet i en rolig og dus farge for å få en god og rolig søvn. En statement-vegg med en kul tapet gjør soverommet spennende og personlig, som her hos Ann Guro Hagen. IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør.


I blå miljøer senkes pulsen, blodtrykket minker, og i et blått soverom sover vi i snitt timer . Slik får du et soverom skapt for gode drømmer. Ormvold med bloggen Nydeligflott, elsker farger og balanserer dette med en hvit vegg.

WC, en vegg på soverommet og i trappeoppgangen ble malt i grånyanser. Eier valgte selv ut en grønnfarge til gangen. Velger du fiolett soverom kan du få sex som er på kanten, mener Steinbo. Hvitt er en veldig ren og delikat farge, men den kan også virke steril . Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi.


Marker gjerne garderobesonen med å male veggene rundt i en rolig farge, . Derfor er blått en god farge på soverommet. Blått er fargen på våre hverdagsliv. Fra den klare himmelen til klærne i garderoben vår, sier hun.


Men mange andre skal hive seg rundt å pusse opp soverommet. Den aller aller beste fargen å ha på soverommet er blått. Valg av lyskilder er alfa og omega for at en farge skal fungere.


Grått er en populær farge å innrede med. Lag din egen kunst ved Mette Helena Rasmussen svar vegg grå vegg svart-hvitt soverom. Mr Gustav har blitt byttet ut med en mørkere farge, nemlig BYGE fra Jotun.


Etter litt frem og tilbake så falt . Faktisk er det store variasjoner i hvilken farge man bør gå for når soverommet skal få ny maling eller tapet.

Comments

Popular Posts