Trerens

Norsk Trepleie trerens brukes hovedsaklig til grunnrengjøring og rensing før bruk av andre produkter i serien til Norsk Trepleie ! WOCA Trerens kan brukes til all rengjøring av innendørs treverk som møbler, trapper, dører, panel og benkeplater uansett om overflaten er oljet, vokset eller . Trerens kan brukes til rengjøring av lutbehandlede, såpebehandlede og oljebehandlede samt lakkerte flater.

Trerens er en unik klar-til-bruk-spray for all rengjøring av innendørs treverk som møbler, trapper, dører, panel og benkeplater uansett . Kjøp TRERENS LITER - WOCA online hos BAUHAUS. Trerens liter - Woca Trerens fra Woca brukes til avrensing av lakkerte og olje-, såpe- . FAXE Trerens er et effektivt, miljøvennlig produkt designet for enkel rengjøring av tre.

Det er ingen organiske løsemidler, parfyme eller fargestoffer. Til rensing av alle overflater i tre, uansett grunnbehandling og før ny overflatebehandling. Trerens er et rensemiddel som kan brukes i forkant av pleie av en oljet eller hvitoljet parkett.


Dette gjelder pleie av et eldre parkettgulv, hvor trerens da brukes for . Trerens - til rengjøring av lutbehandlede, såpebehandlede og oljebehandlede samt lakkerte flater. Ved kjøp av noen spesialvarer må . Norsk Trepleie, Tresåpe liter; Treblek liter, Trerens liter. Gode produkt for bleiking av gammal, gul panel, m.

Gå videre til punkt hvis treverket er rent og tørt). Hvis treverket allerede er lakket eller oljet, bør det . Trerens brukes etter at treet er lutbehandlet for å fjerne overskuddspigmenter fra tregulvets overflate før oljing. Trerens anbefales også til rengjøring av treverk og . KÄRCHER TRERENGJØRINGSVASK 3iLITER. Så denne er klart første valg til alt som har med kjøkkenvask å gjøre. This is WOCA Trerens by WoodCare on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.


Eventuell pallerabatt er ikke medregnet. Til rensing av alle overflater i . Kärcher trerens liter er et effektivt og hurtigvirkende rengjøringsmiddel for grundig rengjøring av alle typer behandlede og ubehandlede vannavstøtende . Guardian Trerens er spesielt utviklet for effektiv rengjøring og avfetting av ikke-lakkerte innvendige treoverflater. Produktet er basert på naturlige såper - et . Det som er viktig er at en alltid skal vaske med trerens først, og la denne tørke, sier innkjøpssjef i IBG, Roger Johansen. Polar Trerens er et vannbasert produkt fo rens av alle typer tregulv. Fjerner smuss på oljede, lakkerte, malte samt laminerte treoverflater.


Fjerner effektivt smuss og vekster på treverk m. TRERENS FOR HAGEMØBLER (Liberon nr. 657).

Comments

Popular Posts