Liten safe

Kraftig safe av pulverlakkert stål. Elektronisk kodelås med 3–kodesifre og doble låsebolter. Holder 1°C i minutter ved 10°C.

Brannsikker safe (36L) fra Diplomat med elektronisk kodelås. Liten safe med nøkkelås fra Masterlock. Liten og praktisk safe med nøkkellås fra Masterlock.


En brannsikker safe, brannskap eller dokumentskap sikrer dine viktige papirer og eiendeler, også ved en eventuell brann.

En brannsafe skal beskytte verdisaker . Fører et bredt spekter av safer som deponeringssafer, nøkkelskap, våpenskap, verdiskap og brannskap. Finn tilbud på Alarm og sikkerhet og sammenling pris fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, produktinformasjon og . Hjelp til kjøp og salg: Som tittelen sier er jeg ute etter en liten safe til å oppbevare pass o. Vet ikke om jeg ønsker kode eller nøkkel, . Hvordan åpne en safe (SafeGuard sd 104a) - Annen. Safebutikken totalleverandør av våpenskap sikkerhetsskap verdiskap. BufretVåpenskap verdiskap sikkerhetsskap brannsafe dokumentskap safe hjemme safe oppbevaring safe arkivskap deponisafe droppsafe.


Liten og praktisk safe som trygt og sikkert oppbevarer viktige dokumenter og andre gjenstander.

Liten Safe, merke Jøli, for hjemmebruk. Liten safe som har vært montert mellom setene i en passat stasjonsvogn. Vært brukt til å låse inn våpen i politibil. En liten safe selges da jeg ikke bruker den mere. Størrelse, utvendige mål er: H cm, D cm og B cm.


Kan bringes til kjøper hvis innen Trondheim by. Liten safe med kodelås, Reskal SE bredde 35cm, høyde 25cm, pent brukt Mål: cm bredde cm dybde cm høyde Prisen er oppgitt pr . En smart og liten safe som får plass i skap og skuff. Her kan du trygt oppbevare dine penger, smykker eller andre ting som du vil skjule. Hvis Oljeindustriens Landsforening og Safe-klubben i Baker Hughes ikke blir enig i løpet av fredag og lørdag, er boreriggen Stena Don blant . Diplomat 1EN selger vi mye av til private kunder som ønsker en forholdsvis liten og letthåndterlig safe til oppbevaring av mindre gjenstander osv.


Hvis Oljeindustriens Landsforening og Safe-klubben i Baker Hughes ikke blir enig i løpet av fredag og lørdag, er boreriggen Stena Don blant de som blir berørt.

Comments

Popular Posts