Talende klokke

Vi har norsktalende klokker i mange ulike utførelser. Våre norsktalende armbåndsur har vi vært med å utvikle fra bunnen av. Opptakene til disse er gjort i et .

TellMeTheTime gir en talende klokke og en snakkende natt klokke. Dette programmet forteller brukeren gjeldende ti når du er for øyeblikket ikke i stand til å ta . En fleksibel, talende klokke som hjelper deg å huske og strukturere dagen. En talende klokke med huskelappfunksjon .

Innhold: Målet med prosjektet var å utvikle en talende klokke - et teknisk hjelpemiddel for hukommelsesstøtte for personer med kognitiv funksjonshemming. Aug 20- 06:3 sa: Klokka må være på norsk. Betydningen av talende klokke: talende klokke (flertall talende klokker) (historical) en person ansatt for å lese tiden over en telefonlinje En tjeneste lev. Det finnes en lang rekke hjelpemidler til bruk i hjemmet: Alt fra talende kjøkken-.


Mange eldre som mister synet, spør først etter klokke og telefon når det gjelder . Skandinavia - Gruber: Den talende klokke. En talende klokke som hjelper deg å huske. HuskeKlokka Memo glemmer ikke å gi deg beskjed.


Forteller hvilken dag det er og hva klokka er.

For eksempel, dersom en person har vansker med å lese og forstå klokka, kan en talende klokke kompensere for svikten, ved å gi personen den informasjonen . Stort udvalg af Talende Ur til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Talende klokke gir ulike meldinger tilpasset døgnets aktiviteter. Det anbefales å introdusere ett hjelpemiddel om gangen for å unngå forvirring og frustrasjon.


En snakkende klokke er en tidtaking enhet som bruker lyd for å varsle brukere av den aktuelle tiden. Det kan også bli referert til som en talende klokke eller . Ulåst 2G-mobil med standby-tid på opptil hele dager og samtaletid på 1timer. Mobilen har klar fargeskjerm på tommer, FM-radio, talende klokke, . En av de mest vanlige klokkene har navnet Easyvox og er et talende lommeur som er enkelt i bruk og som tydelig og klart forteller deg hva . Jeg har opprettet en klokke med evne snakker så det forteller meg hver 1.

Comments

Popular Posts