Smarte løsninger hytte

Se hvordan arkitekten har tenkt plassutnyttelse i hytta på kvadratmeter. Hvordan bygge drømmehytta på en problemtomt? Arkitekten hadde løsningen for denne moderne sjøhytta.

Det kan være utfordrende å innrede soverommet på hytta, siden det ofte er. Derfor kreves det smarte løsninger for møblering og oppbevaring. Felles for alle våre hyttemodeller er opplevelsen av lys, rom og naturnærhet.


Smarte plan- og interiørløsninger gir mye hytte for pengene . Smarte oppbevaringsløsninger er gull verdt! For det er klart vi vil orden og oversikt (og plass til alt). Smart design gjør at hver kvadratmeter er godt utnyttet, slik at hytta gir inntrykk. På hytta er det gjerne mye som skal inn på liten plass og man er ofte avhengig av å ha smarte oppbevaringsløsninger for å få hverdagen til å fungere.


Noa er små smarte hytter som settes sammen til komplette hytteløsninger tilpasset hyttetomta og kundens ulike behov. Her finner du hytteløsninger helt etter . Du kan få det som hjemme på hytta, selv uten offentlig tilknytning. Smart løsning når du er lei utedoen.


Smart-House i hytter og fritidsboliger.

Det er mange gode grunner for å velge en løsning for automasjon i fritidsboliger og hytter. Familien Roestads hytte er komfortabel og flott uten strøm og innlagt vann. Det finnes mange smarte løsninger hvor dette ikke trengs, men du . I den karrige fjellsiden ligger det hytter, som tilfeldig kastet oppover det bratte terrenget. Selv om de er grå, enkle og ganske så anonyme, . Velkommen inn i Livlig - en moderne hytte med smarte løsninger.


Hytta har et totalt bruksareal på kvadratmeter. En gang i tiden var hyttelivet synonymt med enkle kår, med utedo og vaskevann på tiliterskanner. I dag liker vi å gå for smarte løsninger på . Det er slutt på tiden da man brukte hele helgen på å måke snø og få hytta varm.


Nå kan du velge smarte løsninger som sørger for at du kan parkere på en snøfri . Hytttefelt ligger nydelig plassert mot sør, rett øst for Bolsøybrua på Skålahalvøya, kun minutter fra Molde. Hytta oppføres på tomt som ligger høyt og fritt til i Bjønnåsen og man kan nyte 1graders utsikt fra stuen med hele Trysilfjellet i front. Vi i Smarte hytter leverer moderne hytter med arealeffektive løsninger og mye lys - høy kvalitet til en fornuftig pris! Smarte hytter holder til i Nissedal kommune, .

Comments

Popular Posts