Leire keramikk

Forsiden Produkter Keramikk Leire. Dette gir homogene leirer med høy kvalitet hvor kunden slipper . Når ein lagar keramikk kan ein bruke mange ulika typar leire med ulike eigenskapar.

Dei forskjellige leirene har forskjellige måtar dei må bli behandla på, . Gå til Keramikk laget med leire - Denne typen keramikk, altså det som på engelsk kalles pottery, er keramikk laget med leire, og inkluderer typer . Dette er en blanding av utvalgte leirer med lavt jerninnhold. Tilsatt fin sand som gir meget gode .

Keramikk er en fellesbetegnelse for produkter framstilt av masser som inneholder leire eller leirelignende materialer og gjort holdbare ved . Vi fører mange typer leire, både til dreiing, skulpturer og raku. Flotte leirer til dreiing av keramikk. Alt som framstilles av brent leire kalles keramikk.


Vaskeservanter, fliser, murstein, kopper og kar, porselensfigurer o. Leire kan fås i en lang rekke ulike kvaliteter. Utformingen av en keramikk gjenstand har flere faser. All keramikk må råbrennes for å tåle glasering.


Det er en fordel med ny tørk før glasurbrann.

Hittil er selve prosessen lik for brukskeramikken og den spesielle raku-keramikken. Her kan du lese mer om den faglige kompetansen innen fordypning keramikk og leire ved KHiB. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen KERAMIKK OG LEIRE (Bachelor).


Studiet går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag. Vår i luften er i Vestfold og snart kan all transport av leire gå som normalt og transportøren slipper å ta hensyn til at mange av våre produkter ikke tåler frost! Fraktselskapene har fjernet “frosttillegget” og gjør det således billigere å sende leire også om vinteren. Vi merker både fraktbrev og sending . I studiet i Leire- formgiving skal studenten videreutvikle sine kunnskaper, erfaringer og sine skapende evner for å styrke grunnlaget for forståelse og opplevelse . Jeg husker fra baneskolen og at vi lagde figurer i keramikk.


Kjøpte fimo på hobbbutikken, det var ALT for . Leire er et fantastisk materiale å jobbe med. Den er plastisk når den er våt, slik at den lett kan formes, men når den tørkes og varmes opp skjer . Materialutgifter dekkes av hver enkelt deltaker. Du kan kun kjøpe leire her om du deltar på kurs i keramikk i regi av Kunst, kultur og psykisk helse ved kursholder .

Comments

Popular Posts