Gjestetoalett inspirasjon

Et gjestetoalett er ofte lite og brukes sjeldnere enn andre rom i huset. Har du plass til et 60cm bredt møbel på gjestetoalettet får du god oppbevaringsplass med et servantskap med skuffer, som også gir god oversikt over hva du. Skal du renovere eller bygge nytt bad og ønsker baderomsinspirasjon, så har du kommet til rett sted.

Her har vi samlet et stort antall baderomsbilder og . På det lille gjestetoalettet trenger man ikke plass til tannbørster, badeender og mengder med shampoflasker, men her kan vi tillate oss å ta det . I små rom gjelder det å utnytte plassen. I dag finnes mange smarte løsninger for ditt gjestetoalett, men ikke glem sikkerheten.

Inspirasjon, smÃ¥ bad (inspirasjon og diy). Med blanke ark : bad til inspirasjon. Håper du vil dele inspirasjon med oss!


Denne måneden er det COMFORT som sponser utfordringen – gavekort på 50kr til en heldig vinner. Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? Interiørarkitektene Helene Holm og Nina Hæg, som tidligere drev HAEG HOLM . Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene.


Se våre flotteste ba til inspirasjon og dagdrømming! Et utvalg av pikt Gjestetoalett - Smart og sikkert gjestetoalett - viivilla.

Koselig Interiørdesign : Gjestetoalett Inspirasjon Inspirasjon Bad Inspirasjon Til Ditt Nye Bad Norema Gjestetoalett Inspirasjon Koselig . Gjestetoalett Inspirasjon ~ Reidar as leverer bad i b� kongsberg mj�ndalen og drammens. Badet er stedet hvor du hver morgen møter deg selv halv-våken i speilet. Det er også stedet for å ta et bad eller en dusj og slappe av etter . Inspirerende Rom er en liten miniserie hvor jeg viser utvalgte, inspirerende rom, fra mine favoritt interiørblader og interiør-nettsteder.


MØRK GRÅ: Den ene veggen på toalettet ble malt i en tydelig kontrastfarge. Helene Holm og Nina Hæg i HAEG HOLM Interiørarkitekter MNIL har tips . Skal du renovere eller bygge nytt bad og ønsker baderomsinspirasjon, så har du. Gjestetoalett Inspirasjon,rh:ronstrand.


La deg inspirere og stjel tipsene.

Comments

Popular Posts