Gjøco oljemaling

Gjøco Oljemaling anvendes på nytt, beiset, dekkbeiset eller malt treverk. Kan også benyttes som dekkstrøk på grunnet jern og på tidligere malt, utherdet mur og . Herregård Exclusive Oljemaling er en slitesterk og værbestandig oljemaling for utvendig treverk.

Den er spesielt godt egnet for værutsatte steder, og er gir god . Slitesterk og værbestandig oljemaling med høy glans. Benyttes på trykkimpregnert og ubehandlet treverk som er grunnet, tidligere beiset, .

Benyttes på trykkimpregnert og ubehandlet treverk som er . Gjøco Oljemaling benyttes på tidliger beiset, malt, trykkimpregnert, nytt eller gammelt treverk. Den har en fin, tiksotrop konsistens og er meget lett å påføre. Herregård Exclusive Oljemaling er en slitesterk og værbestandig. Nytt treverk påføres Gjøco Oljegrunning før eller umiddelbart etter montering.


Mitt andre hus ble malt med Dryglin Extreme på sørveggen og Gjøco Herregård Exclusive silikonmodifisert oljemaling på de andre veggene. Jotuns husmaling kommer veldig dårlig ut i ny svensk test, og blir slått av billigmerket Gjøco. Men etter flere år med nedgang, øker salget i . Høykvalitets oljemaling med ekstra god beskyttelse for ekstreme værforhold.

Meg bekjent har Gjøco typer vanlig husmaling, Gjøco Herregård Exclusive oljemaling og Gjøco Maximal. Begge skal ha grunning på nytt eller . Herregård Exclusive Oljemaling er en slitesterk og værbestandig silikonmodifisert. Nytt eller bart treverk må først behandles med strøk Gjøco Oljegrunning. Identifiserte relevante bruksområder for stoffet eller stoffblandingen og . Malingen har meget god dekkevne og gir en jevn og slitesterk overflate som er lett å holde ren.


Gjøco Interiør er en ideell oljemaling for vegg, dør og lister. Helse, miljø og sikkerhetsinformasjon om GJØCO Oljemaling med antisopp. Gjøco Oljemaling er en værbestandig, tiksotrop alkydmaling til utendørs bruk. Den er tilsatt filmbeskyttende sopphindrende middel, og har en fyldig konsistens . Gjøco Herregård Exclusive Oljemaling 75L. En oljemaling med fyldig konsistens som er lett å påføre.


Gjøco Oljebeis er en lett tiksotrop alkydoljebasert beis. Gjøco oljemaling på veggen og eitt strøk vanntynnbar oljemaling i himlingen.

Comments

Popular Posts