Fargekart grå

Grå Skifer – en dyp grå tone med hint av gult i. En svært anvendelig mørk grå farge. Felles for alle disse fargene nevnt over .

Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Trefasader i hvitt, grått og svart. Oppdag våre hvite , grå og sorte fasadefarger.


Vi har samlet av våre mest elegante farger for de som vil ha en hvit , svart eller . En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris. Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av. Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge.


Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE . Vår fargepalett gir deg et stort utvalg av flotte farger å velge mellom.

Se gjennom fargekartene for å finne fargen du ser etter. Hele 1farger er nøye håndplukket og gruppert slik at du enkelt kan finne passende. Mange tenker umiddelbart på nyanser av hvitt, grått eller beige, men . Grått er mulighetens farge; fargen som er sofistikert og klassisk, men også tillater deg å leke med sprekere og mer kulørte innslag. En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, suplerer Praskac.


Velkommen hjem – nytt inspirerende eksteriør fargekart for trehus. Dempede okertoner oppleves som elegante og rolige i forhold til skarpe gule farger. Sammen med grått og sort hever den et minimalistisk interiør. Farger: Dempet Blå, Dempet Jor Lys San Bomull og Grafitt.


Vi har også valgt å finne frem et freidig selskap til våre grå farger; Rust er en energigivende . Fire av disse – hvitt, grått, greige og beige – er tradisjonelle nøytrale farger, mens blått og grønt er to nye nøytrale farger som er på full fart inn i . Det viktigste er at du finner en farge du liker, som kler huset og omgivelsene. Hvis det allerede er mange grå hus i nabolaget kan det være en .

Comments

Popular Posts