Ncs kode bomull

Et eksempel er Jotuns velkjente farger Egghvit og Bomull. Egghvit har kode 0502-Y mens Bomull har kode S 0502-Y. NCS-koden for alle disse farger angir at de er lyse, og oppleves som.

Bomull som er en svakt gulaktig hvitfarge, forteller Lene Askevol . Legg inn dine Ncs koder og navn og erfaringer med ulike farger, hvilke rom. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil.

Jeg maler sjelden en vegg uten å sjekke hvilken NCS-kode den har. NCS kode, hvit bomull: NCS S 0502-Y. Flikkmaling: Leveres også til produktet i ml flaske, farge NCS S 0502-Y. Over har jeg satt opp NCS koden til fargen 16Letthet. Spør leverandøren av detaljene om de leverer i andre farger enn Bomull.


Y heter Egghvit og S0502Y heter Bomull. Hvis NCS-koden din er gammel, bør du være påpasselig med å undersøke om det er en S . Vi har fargen bomull på de nye vinduene i huset, men selv om vi har malt.

Alle ncs koder blir lik uansett hvis det er likt underlag, lik glansgrad . Fargen heter bomull hos Jotun og er litt gulere enn 0502-Y. Vi flyttet inn i nytt hus i fjor og alt. For få år siden kom NCS med en ny fargestandard som de kalte for second edition og plasserte en S foran koden - dvs.


Hei ser at det er Butinox kode blanda i Jotun maling eg har brukt, som heter. Scanox har NCS kode S0502-Y samme fargen som vi kaller 14Bomull. Da bør vi kanskje ha fargekode bomull på lister og vinduer?


NCS koden sier gult og grønt, men denne fargen lurer oss og oppleves som svakt rødlig. Da er du allerede bundet, for fargen industrien ofte kaller hvit, tilsvarer 14Bomull (S0502-Y) som er en gulaktig, hvit tone. Mot slutten av 90-tallet og litt utover . Hulkil brukes som tildekking av innvendige 90° hjørner.


Denne er kappet på meters lengde og malt hvit med NCS kode S 0502-Y (bomull), glansgrad 30. Denne er kappet på lengde og malt hvit med NCS kode S 0502-Y (bomull), glansgrad . Hvordan er softskin sammen med bomull ?

Comments

Popular Posts