Fargevalg soverom

Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du . Sover du dårlig, eller savner du litt romantikk?

Da kan det hende du bør se til fargepsykologien. GIR DÅRLIG SØVN: Gult skal være den verste . Skal du male eller tapetsere soverommet? Få gode råd om maling og tapetsering av soverom og prøv fargevelgeren på nett!

Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset. Skal male soverommet, og ønsker tips til en mørk farge. En konstratvegg skaper et spennende blikkfang også på soverommet.


Elin Hatlen-Stokke har valgt en mørk farge på veggen bak sengen. Vi har alle hørt tipsene om at du må male små rom hvite for at de skal virke større. Vel, jeg ville aldri malt et lite rom hvitt. Farger påvirker oss mer enn vi tror - og spesielt på soverommet har det.


IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Galleri På soverommet vil blå farger gi bedre søvn, mørk blått er søvndyssende.

Soverom, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk. GRÅ: En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått. GOD NATTESØVN: Bruk Walls2Paint veggplater, og mal soverommet i en rolig og dus farge for å få en god og rolig søvn.


Velger du fiolett soverom kan du få sex som er på kanten, mener Steinbo. Hvitt er en veldig ren og delikat farge, men den kan også virke steril . Og hvordan skal vi ha det på soverommet? Farger påvirker oss mer enn mange er klar over, og soverommet er at av de rommene hvor fargevalget påvirker oss mest.


Derfor er blått en god farge på soverommet. Blått er fargen på våre hverdagsliv. Fra den klare himmelen til klærne i garderoben vår, sier hun. Se hva du kan gjøre med soverommet ditt! Les også: Slik får du et soverom som skriker sex.


Nina fra Jotun kan mye om fargevalg. Her er noen generelle råd for fargevalg på kjøkken, soverom og stue:. Mintgrønn er en dus og lekker farge som passer fin til begge kjønn og man kan legge inn . Villa von krogh tips til fargevalg . Nisjen i soverommet er Lisbeths favorittste malt i Jotun-fargen Diskret. Fargevalg og de riktige materialene skal være med på å skape rom .

Comments

Popular Posts