Soft mint og bomull

Jeg liker spesielt godt fargen LADY 75Soft Mint. Passer minty breeze som kontrastvegg mot bomull? Minty Breeze, en perfekt farge i kombinasjon med LADY 75Soft Mint som hun har i yttergangen.

Lister, tak og kjøkken er i fargen bomull. Den er lekker til både lysere minttoner som feks LADY 75Soft Mint,. Chi og 99Klassisk Hvit, enn 10Eggvhit og 14Bomull.


Unngå Chi inntil farger som Letthet, Egghvit og Bomull, da disse er langt gulere og hakket.

Vegg bak skap er malt med LADY Balance 75Soft Mint. Soft mint og 63balanse passer til bomull Avstemte, beroligende farger: Vegg bak skap er malt med LADY Balance 75Soft Mint. Du forslo Balanse på fondveggen og Soft mint på resterende vegger, men.


På malebutikken mente selgeren at jeg kanskje burde velge Bomull på fliser og . Larsens råd er å velge deg en farge, for eksempel Soft-mint eller Minty Breeze. Mal veggene matte og bruk samme farge med glans på lister, . Superfin inntil den mørkere 71Minty Breeze. Kanskje noe a la 75Soft Mint (S1706-G15Y) eller noen av de andre grønne som er skrevet om her . Minty Breeze er en litt nedtonet mintgrønn, synes det passer bra til.

Da bør listverket være malt i Bomull eller Letthet. Kanskje muligens Soft Mint som er litt lysare og i samme fargepallett som Balanse og Minty . Lekker til både lysere minttoner, samt de vakre fargene 63Balance og 51Oslo. Chi og 99Klassisk Hvit, enn 10Egghvit og 14Bomull. LADY 75Soft Mint: En mil frisk mintaktige farge. Klassisk Hvit, 83Hvit Komfort, 16Letthet, 10Egghvit og 14Bomull.


Har en prøvelapp med Soft mint her også, haha ;-) Veldig fin, men. Standard bomull passer ikke så bra til Minty Breeze, men bra til de andre. Minty breeze eller soft mint synes jeg hadde passet bra på et gjesterom.


Morgendis er desverre dårlig match med bomull. Soft Mint 75er en mil frisk mintaktig farge. Vakker inntil den mørkere 71Minty Breeze. Hippy Soft Mint Gulvteppe Lorena Canals. Nydelig Gulvteppe i 1 håndvevd bomull.


Kast gulvteppet rett i vaskemaskina!

Comments

Popular Posts