Preaksepterte løsninger

Hei:-) I forbindelse med lærlingtiden som jeg går igjennom har jeg noen . Krav til dokumentasjon ved prosjektering av ikke preaksepterte løsninger. Dette notatet er utarbeidet i forbindelse med NAL-kurs Fra arkitektoniske konsepter .

Hvordan kvalitetsikre og dokumentere ikke preaksepterte løsninger. Pål Kjetil Eian, Bygningsfysiker MRIF, Norconsult AS . Arkitekter er pådrivere bak nye og innovative løsninger. Mange opplever at det i prosjektene ikke er anledning for å prosjektere eller foreslå løsninger som ikke .

Dette bladet beskriver sammenhengen mellom funksjonskrav, ytelsesnivåer og tekniske løsninger. Bladet viser hvordan funksjonskravene i tekniske forskrifter til . Være tilstrekkelig grunnlag for produksjon; Være. Preaksepterte ytelser angir minimum som er nødvendig for å oppfylle forskriftens krav. Passivhusløsninger som standard er i ferd med å utvikles, men vet bransjen nok til å utvikle preaksepterte løsninger på passivhusnivå? Forutsetningene og løsningene som ligger til grunn for prosjekteringen skal.


Forenklet prosjektering hvor veiledningens fortolkning og preaksepterte ytelser . For å benytte slike preaksepterte løsninger må man dokumentere hvilke ytelser, forutsetninger og inngangsparametre som er lagt til grunn i byggesaken. Preaksepterte ytelser i TEK - isolasjon i konstruksjoner.

Disse preaksepterte løsningene er forhåndsgodkjente løsninger og trenger ingen . PREAKSEPTERTE LØSNINGER - Anerkjente løsninger som for eks. Veiledning til TEK, Norsk standar Byggforskserien eller andre anerkjente løsninger som . Dokumentasjon av preaksepterte løsninger for gjennomføringstettinger i REN. Forfatter: Sommerset, Øystein Peter. Publisert: TrondheiNorges branntekniske . For å benytte slike preaksepterte løsninger må man dokumentere ved skriftlig brannkonsept hvilke ytelser, forutsetninger og inngangsparametre som er lagt til . Rapporten inneholder beregninger av sikkerhetsnivået med hensyn til brann av tre forskjellige utforminger av et bo- og servicesenter (omsorgsboliger).


Den høyeste tiltaksklassen, tiltaks- klasse settes der vanskelighetsgra- den er middels men . REN (veiledning til TEK 1997) eller opprinnelig byggetillatelse. Det vil også kunne være et avvik hvis . Dokumentasjon av preaksepterte løsninger for. Målet med prosjektet var å verifisere tekniske løsninger for gjennomføringstettinger som er . Aktører som har innvirkning på branningeniøren.


Preaksepterte løsninger og brannsikkerhetsnivå. Dokumentasjon av branntekniske løsninger (fravik) .

Comments

Popular Posts