Jotun benar

Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Benar-serien består av forskjellige produkter og benyttes til . Benar Blank er en klar alkydolje til innen- og utendørs bruk, med meget god værbestandighet og vannfasthet.

Værbestandig alkydolje for edle tresorter til utendørs bruk. Inneholder UV-filter og filmkonserverende midler. Benar Edeltreolje er en værbestandig olje til oppfriskning og vedlikehold av edle tresorter.


En alkydolje med god værbestandighet og vannfasthet.

En værbestandig alkydolje for edle tresorter, motvirker svertesopp. Værbestandig olje med lysfilter; Svak gyldenbrun farge; Gir en . En ypperlig olje som kan brukes til oppfriskning og vedlikehold av teak, redwoo edeltre. Les mer om Jotun Benar olje blank.


Jotun Impregnering Tre, deretter påføres strøk med Benar UVR eller Benar . Egenskaper: Type maling: Alkydolje til innen- og utendørs bruk; Glans: Blank; Støvtørr: timer; Overmalbar: timer; Anbefalt forbruk: 14-mpr liter . Inneholder UV-filter som beskytter treverket mot misfarging og gråning . Jotun treolje Benar Blank liter.

Jotun Benar Blank er en klar, blank olje tilsatt lysstabilisator til uten- og innendørs bruk. Inneholder UV-filter som beskytter treverket mot gråning og forvitring. For best mulig beskyttelse utvendig anbefales strøk Benar UVR. Hvis en matt overflate er ønskelig, anbefales siste strøket med Benar Matt. Benar Matt er en alkydolje med god værbestandighet og vannfasthet.


Den gir en halvmatt, beskyttende film og er spesielt egnet som sistestrøk på tropiske . Jotun Benar UVR er en værbestandig alkydolje for edle tresorter. Den gir et blankt utseende med en svak gyldenbrun farg. Værbestandig alkydolje til inne- og utendørs bruk. Meget god værbestandighet og vannfasthet. Benar UVR is a weather resistant glossy alkyd oil for tropical hardwood outdoor use.


It offers flexible and water resistant protection. Hei er det noen her på forumet som har noen erfaringer ved bruk av Jotun Benar Marine lakk?

Comments

Popular Posts