Fargekart lakk

RAL-farger er standardfarger vi kan levere i alle slags lakk- og malingstyper. Quick Bengalack - Universallakk, Metallgrunning Rett på rust. Dette fargekartet viser et utvalg fargemuligheter og idéer til.

Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. Lakken er meget slitesterk og gir treverket en nydelig lød og glans. Vi bruker Glasurit lakk i produksjonen av våre spraybokser. Glasurit COLOR ONLINE er et verktøy for å finne lakk farger og nyanser til personbiler, lastebiler .

Vi i Meyers Farvehandel kan tilby hjemmetjenester når det gjelder farvesetting av huset både inne og ute. Vi har ansatte med årelang erfaring på farger og . Fjerning av gammel maling eller lakk. For sklisikre flater, bruk Halkanix som tilsetning i lakken du har valgt.


Pass på å beskytte dine treverk og møbler innendørs med lakkfarge av høy kvalitet fra Beckers. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk. Med høy kapasitet blande farger for rask etablering av alle soli metallic, xirallics og pearl farger. Om ønskelig kan du få totalt mer enn 1farger.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.

Her finner du alt du trenger å vite om . Begrens listen med produkter ved å velge den typen behandling du ønsker. Båtpleieprodukt; Trepleie og lakk; Bunnstoff . VW1303: Jeg er på leiting etter gamle å nye fargekart på bil lakk. Alt ifra vanlige farger til met, mirra, flake, candi+++.


Informasjon; Formler; RAL fargekart . Bistrotlakk er en innendørs lakk beregnet på møbler, trapper, listverk, gulv, paneler etc. FARGER: Bistrotlakken fås i følgende farger: Fargeløs blank, Fargeløs . Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv.


Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. Hos oss finner du alle typer høykvalitets lakk- og grunningsprodukter til bilen.

Comments

Popular Posts