Tyrilin tjæredekkbeis

Det er en dekkende behandling som ikke trenger grunning, og som er enkel å påføre. Tyrilin Tjæredekkbeis et utmerket valg. Derimot kan man benytte vår Tyrilin Tjæredekkbeis.

Dette produktet gir anledning til en lys farge på tidligere tjærebeisede vegger. Tyrilin Tjæredekkbeis er en høykvalitets utendørs dekkende trebeskyttelse. Tyrilin Tjæredekkbeis har et høyt tørrstoffinnhold og trenger godt inn i treverket.


Tyrilin Tjæredekkbeis er en dekkbeis til utvendig treverk.

Tyrilin har både Tjærebeis og Tjæredekkbeis (og Tretjære) Hva er best av Tjærebeis og Tjæredekkbeis? SikkerhetsdatabladTyrilin Tjæredekkbeis. Tyrilin Tjæredekkbeis er en høykvalitets utendørs dekkende trebeskyttelse med . Da får vi Tyrilin Tjærebeis og Tyrilin Tjæredekkbeis. Du kan velge mellom ferdigfarger, fra lys til helt mørk i beis serien og farger fra naturens eget fargekart i . Egenskaper: Type maling: alkydolje og ren tretjære; Glans: Blank overflate ved flere strøk; Anbefalt forbruk: 4-mpr liter pr strøk på uhøvlet.


Bruksområder:Tyrilin Terrassebeis benyttes på nytt og tidligere beiset, impregnert terrassegulv. Tyrilin Tjæredekkbeis Produkttype: Tyrilin Tjæredekkbeis er en . Tyrilin som har noen fine, ganske mørke farger?

Fikk et tips fra den lokale malerforretningen at Fargerike har Tyrilin Tjæredekkbeis og at det . Jeg vurderer om jeg skal beise huset med Tyrilin Tjærebeis eller vanlig oljebeis. Giftinformasjonssentralen: 00. Produktet er klassifisert i henhold til Forskrift . Kjente merker er Tjæralin og Tyrilin. Tjæredekkbeis inneholder mye tørrstoff (Tjæralin ) og blir dermed fargestabile og holdbare. Scanox kom med et nytt produkt i Tyrilin-serien i 20- en tjæredekkbeis.


Vi lanserte produktet etter en hel del henvendelser fra forbrukere . Selger liter (i et liters spann) med Lys Brun Tyrilin Tjæredekkbeis for kun kr 50- Bo i Asker Mvh Tore ML. Fargekart vedtatt på ordinært sameiemøte 25. GE0- RB0- SS0Tyrilin tjære dekkbeis 3. Et dekkende produkt er nødvendig for å få likt utseende . Tyri Tretjære, Tyrilin Tjærebeis eller Tyrilin Tjæredekkbeis.


Som grunning under tretjære og tjærebeis anbefales bare . Mål: Dato: Byggherre: Rømnings- stige.

Comments

Popular Posts