Segway uten håndtak

Det er ikke et spesielt navn på disse selvbalanserende brettene, men det vi vet er at det er en type segway bare mindre og uten håndtak. Ordet Segway, som ofte brukes for slike kjøretøy, er et varemerke, og kan derfor ikke brukes av andre. Det kom i 20en ny type ståhjuling, uten håndtak.

Fremskrittspartiet ble latterliggjort da de ville gjøre Segway lovlig. De fleste av dem er uten håndtak, noen lar føreren stå sidelengs, som på et . Segway i– for deg som ønsker å komme deg fra A til B på en rask og morsom måte! Når Bjørn har forklart at han bruker Segway-en i stedet for rullestol, har han fått fortsette.

Bjørn klistret på et handikap-merke foran på håndtaket. El-board er en selvbalanserende scooter på to hjul. Første gang du går opp på en Segway, eller en klone, er det ikke uten en smule tvil. Du får beskjed om å starte ståhjulingen og vente til de . At foreldre kjøper ting i hytt og gevær uten å ta seg tid til å bruke den. Hvordan skal man få integrert dette i en Segway uten håndtak?


Farkosten vi i dag kjenner som Segwayble lansert i 20- og er blitt en. Ikke i nærheten av det samme som en ståhjuling à la Segway, synes vi. Når du skal svinge vrir du på håndtakene på styret.

Lener du deg litt tilbake vil du bremse, og lener du deg kraftig tilbake vil Segwayen rygge. Fra mandag blir det forbudt for elevene å kjøre segway og airwheel på. Forbudt på skolen: Ståhjulinger både med og uten styre blir forbudt på . Ta tak i håndtaket, og still deg på brettet uten å være redd for å falle – den er selvbalanserende. Fantastisk segway til en utrulig pris!


Les denne korte sikkerhetsguide og lær å finne et sikkert segway board som. Det er ikke et spesielt navn på disse selvbalanserende brettene, . Med kraftige gummihjul og et langt håndtak er han mer enn klar for å ta den med ut på tur. For ikke å nevne at selve Nattens dronning under øvelsen glir mot Tamino på et oxboar en slags segway uten håndtak.


Blant ståhjulingene er nok amerikanske Segway det mest kjente merke,.

Comments

Popular Posts