Oljedekkbeis eller maling

Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male. Du kan male over beis, men ikke beise over maling. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig . Hva er smartest å bruke av maling og dekkbeis?


Hører de som bruker dekkbeis si noe ala dette om maling: Å, da må du skrape før eller senere. Sommertid er maleti men det er lett å bli forvirret når man står foran hyllene i malerbutikken. Beis og dekkbeis, oljemaling og vannbasert .

Dekkbeis er en maling som lager en tynn, men dekkende film. Hvordan er holdbarheten på oljedekkbeis kontra maling? Det er et nytt hus med ferdig grunnet bordkledning.


Min tanke var da å bruke enten dekkbeis eller maling, men jeg er usikker på hvor godt det vil holde. En kollega som har hus i et værutsatt . Dessverre: Faktorenes orden er ikke likegyldig. Iallfall ikke når du skal velge mellom beis, tjærebeis, dekkbeis og maling.


Uansett behandling: Bruk aldri maling eller dekkbeis til å skjule en skavank! Noen timer ekstra med riktig grunn- og forarbeid gir en garanti for .

OVERFLATEBEHANDLING: Beis elelr dekkbeis krever mindre arbeid . Uansett hva du velger, må du ikke bruke maling eller dekkbeis til å dekke over skavanker i treverket. Noen timer ekstra med riktig grunn- og . Hadde vi hatt et fasitsvar, hadde du fått det her. Men det kommer selvfølgelig an på flere . Da er eneste mulighet å påføre en helt ny, dekkende farge, nemlig maling eller dekkbeis. Mange velger dekkbeis, fordi den er like lett å påføre som vanlig beis.


Du står overfor tre hovedalternativer: Beis, dekkbeis eller maling. Dekkbeis bare når du ønsker å skifte fra en mørk til en lysere farge; Maling . Har du tatt en god kikk på kledningen på huset eller hytta i det siste? Spørsmål 9: Kan man bruke dekkbeis evt. De delene av huset som er mest utsatt for slitasje fra sol, bør beises oftere.


Beisede hus kan overmales med dekkbeis, eller maling om du ønsker å bytte farge. Bruker du dekkbeis, må du bruke dekkbeis også neste gang eller male hvis du ønsker å bytte uttrykk, og maler du bør du fortsette å male. Beis lar trevirket komme til sin rett. Dekkbeis dekker, men viser likevel struktur, mens maling dekker over strukturen – og gir mindre vedlikehold.


Til toppstrøk anbefales vår standard Gjøco Oljedekkbeis eller vår høykvalitetsmaling Herregård Exclusive Oljedekkbeis. Ny kledning og høvlet treverk gis strøk.

Comments

Popular Posts