Maritim hytte interiør

Hytta ligger idyllisk til på en øy i Skjebergkilen. Tak og taklister: Interior High Finish, glans farge 0502-Y – . Ocean House er et svensk interiør merke som kombinerer den amerikanske østkysten.

Kysten, havet og det maritime er sentral for alle som bor her og så også. Derfor passer kanskje Ocean House best i båten, på hytta eller for deg som bor . Mange hytter har allerede en del jordfarger i interiøret. Er tiden inne for oppussing, eller har du kjøpt en ny hytte ved sjøen?

Her er våre interiørtips til sommerhytta. Den klassiske, maritime stilen kan gjerne brytes litt opp med røffere elementer. En sommerhytte med utsikt over havet trenger ikke være stor for at. Siden hytten ligger ved havet syns vi at elementer fra havet passer å mikse i interiøret. Teinelyktene fra HomeCottage har et fint maritimt utrykk, og for at . LADY Pure Nature gir dybde, spill og varme til treverket og passer perfekt på hytta.


Naturens materialer tilfører interiøret en dimensjon av sanselig skjønnhet. Mange liker en maritim stil på sjøhytta, og blått og hvitt er en klassisk kombinasjon. Skal du male gulnet panel eller beise med interiørbeis?

Interiør nettbutikk, Interiør til hus og hytte, lysestake, lykter, belysning, tekstiler. ByOn - Victorian Pozzi Duftlys Octopus. TilbudNOK25Førpris:NOK35Rabatt - inkl. Ocean Home tilbyr klassiske merkevarer som Riviera Maison, Lene Bjerre, Newport og Linum. Til nytte og glede i hus, hytte og båt.


Detaljene i interiøret stammer fra båt- og strandlivet. Skjell og lyse stener fra stranden gjør den maritime stilen komplett. Tauverk og lanterner forsterker følelsen . Her tilbringer jeg helgen :-) Hytta har vi hatt siden jeg var 1 og tidligere i dag fant jeg frem hytteboken fra den gangen.


Får så lyst til å ha min helt egen hytte og innrede, maritim stil er bare så fint! Kjøp maritim dekor til din utstilling. Se våre populære gamle og rustikke fiskegarn og flere typer fisk- og skalldyr i plast.


Pynt opp med maritim dekor på hytta, . SJØLIV INNE OGSÅ: Hytteeierne elsker båtlivet og hytta preges derfor av en rekke maritime interiørinnslag. Dette bildet er signert Per Fronth. En skattejakt ved vannet kan gi deg det du trenger for å skape maritim stemning i hjemmet. Interiørekspert Halvor Bakke forteller at hytta kan pusses opp med enkle grep, uten at det koster.


Ved sjøen bør man innrede lyst og maritimt, med drivved. Vi har solgt vår hytte ved sjøen og jeg har en del pyntegjenstander som jeg. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og .

Comments

Popular Posts