Prydgress stell

Prydgress som svaier i vinden forbindes med harmoni og ro. Vi viser deg hvordan du bør stelle prydgress slik at du har glede av den i mange år. Prydgress gir en vakker og rolig harmoni på terrassen.

Den største endringen i hagetrender som har skjedd de siste 15-årene er innføringen av prydgress i krukker, verandakasser og inn selve . Prydgress er robuste hageelementer som ikke krever mye stell og det kan det være en god årsak til hvorfor du skal inkludere dem i din hage. Hvis du har lyst å prøve noe nytt i hagen, bør du vurdere prydgress. Men bakken bør bli skikkelig tørr etter vinteren før man steller og gjødsler .

Prydgress trenger minimalt med stell og tar seg godt ut i hagen. Vekstpotensialet er stort – både for tilgang og etterspørsel. Bilde: Sedum, prydgress, hortensia. Her ser du høstlyng, prydgress og pyntekål. Jeg vil gjerne prøve å så disse, men finner ingenting om såtid eller stell.


Med godt stell blir det mykt og overhengende, mens det blir mer opprett ved null. Gress, busker, trær, blomster og andre planter trenger stell før våren slår til for fullt. Prydgress vokser fort, og bør kuttes nesten til bakken nå.


Vi har også plantet prydgress og stauder i noen Lindesberg-krukker som vi fikk til testing fra produsenten i fjor.

Jeg blir bare mer og mer glad i prydgress. Dere som følger bloggen min vet sikkert mye om stell av basilikum, men . Fine planter å kombinere med roser er lavendel, marikåpe og prydgress. Tulipaner og andre vårblomstrende løker gir bedet liv tidligere på . Pennisetum er en type prydgress som kan gjøre en ellers kjedelig vinterhage mer. Og bonusen er at denne planten ikke krever mye stell.


Prydgresset blir stadig mer populært. Dette er en vakker og nyttig bok der du kan lære mer om stell av disse plantene, samt lese mer om de ulike artene og . Blåsvingel 'Intense Blue' er et dekorativt prydgress med stålblå strå, som gir kontrast i krukke eller bed. Stort utvalg av prydgress hos Hageland. KRUKKEPLANTING: Plant i krukker, så kan du flytte krukken hvis det viser seg at du reagerer . Medlemstilbud på prydgress uke Denne uken får medlemmer av kundeklubben kjøpt prydgress-varianten.


Klipp ned prydgress til grunnivå før de nye skuddene vokser opp. Grav i grønnsakhagen og tilsett kompost. Bestill sommerblomstrende løker og .

Comments

Popular Posts