Maling av fliser på kjøkken

Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en. Lurer på om det er mulig å male fliser? Har kjøpt ei hytte med fliser over kjøkkenbenken, og vi kunne tenkt oss å male dem i en mer nøytral .

Du kan enkelt og raskt gi badet en makeover med noen strøk maling. Vi viser deg hvordan du maler flisene på badet. NY FARGE: Jo da, det går an å male ny farge på flisene.


Rengjøring av flisene før maling er SUPERVIKTIG!

På kjøkkenet er det flisar mellom overskap og benkeskap. Vi har planar om å pusse opp kjøkkenet, men sidan det er ei påkjenning for . Alt du trenger å vite for å male fliser på bad. Finn handleliste og en enkel fremgangsmåte for en rimelig og enkel oppgradering av ditt bad her!


Vi holder på å male kjøkkeninnredningen nå og så har jeg lyst å male flisene som er på veggen. Flisene er mellom benk og skapene over . Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom? Så kommer det punktet der mange gjør feil: Valg av maling.


Jeg har lenge gått å lurt på om det er en god ide eller ikke.

Vi har nettopp kjøpt hus, og på badet er det ¿brune fliser på gulvet og veggene. De er pent satt opp, men vi ønsker oss et lyst bad. Se hva du kan gjøre med gamle, stygge fliser. Alt du trenger er noen tomme glass - for eksempel et Norgesglass, og litt maling.


Det å male fliser er genialt og mye billigere enn å pusse opp hele badet. Idag tenkte jeg at jeg skulle blogge om hvordan man kan gå frem dersom man ønsker å male fliser på f. Noen som har erfaring med å male fliser over kjøkkenbenk? Blir resultatet bra, og er det noen spesiell maling man trenger? Maling kan være et spennende alternativ for flis på kjøkken og bad.


Et enormt utvalg av fargetoner og strukturer gjør at veggmaling på kjøkken og bad blir mer og . Vi har malt flisene på kjøkkenet med heftgrunn og et par strøk vanlig. I tillegg til malingen, har de en fugepenn, hvor du etterpå tegner inn . Tidligere eier av vårt nyinnkjøpte rekkehus har valgt fliser med varmekabler på gulvet i nederste etasje. Mange har fliser som de drømmer om å bli kvitt, men å fjerne, kjøpe nye og legge fliser . Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Comments

Popular Posts