Veggabsorbent

Veggabsorbenter kan også benyttes som et selvstendig alternativ i de tilfellene hvor det ikke er mulig å benytte himlingen som akustisk demping. An error occurred while processing your request. Ecophon Master B Alpha, x 6x 6mm, 10-pk, hvit.

Parafon waall absorber er en absorbent som monteres i en metallramme på veggen, du kan oggså trykke på ulike print . Kontakt med oss i dag og vi hjelper din bedrift med nye kontormøbler! Veggabsorbenter produsert av glassull og brannhemmende tekstil. Absorbent for montering direkte i tak eller på vegg med montasjebøyler.

Absorbent for montering direkte i tak eller på vegg med . Bestill vår flotte og unike veggabsorbent FeltTile laget av 1 ren organisk ull! Dezign veggabsorbenter fra Zilenzio. De ser enkle og elegante ut og å passer elegant inn nesten hvor som helst. Samson veggabsorbent har en vevd overflate hvor de enkelte trådene virker som armeringsnett, noe som gjør den meget sterk og slagfast. Høyde mm til bruk med Tprofil.


Lydabsorbent i filt inspirert av naturens skjønnhet og arkitektur. Velg mellom svart, lysgrå, mørkgrå og offwhite filt. Stilig veggabsorbent med mm resirkulert polyester for maksimal støyreduksjon.

Edge Wall har rette hjørner og finnes i våre tre standard stoffer Cara, Fiji og . I mange tilfellere er det både hensiktsmessig og nødvendig å benytte veggabsorbenter, både alene og som tillegg til akustiske himlinger. Veggabsorbent med trykk fra ZilenZio. Formpresset mineralull som virker lyddempende.


Hver veggabsorbent er bygd opp av en mm tykk massiv treramme, fylt med en lydabsorberende mineralullplate og kledd med stoffet Event Screen fra Gabriel, . Global - runde veggabsorbenter som gir en effektiv lyddempning. Finnes i ukike størrelser: Ø70 Ø9og Ø12mm.

Comments

Popular Posts