Led krukker

LED Krukke fra Konstsmide - STOR Høyde : cm - Diameter cm - meter tilførselsledning LED pærer har en levetid på ca 50. Blomsterkrukke av plast i høy kvalitet som er innvendig belyst av LED lys.

Stort utvalg av utendørs belysning til hage, uterom, LED-baller, LED-bor lysslynger, solcelle, LED-potter m. LED krukke til haven, hjemmet eller kontoret. Krukken kan bruges til alt fra blomsterkrukke til festlig isspand på baren. Stor og flott hagekrukke som har en bredde på cm og en høyde på cm.

Skyline Design er et av verdens mest eksklusive merkenavn innen møbeldesign og belysning! For KJØPSHJELP og informasjon ring 452569eller ta kontakt . Plant favorittene dine i krukker eller blomsterkasser, så du både ser dem og lett kan nyte dem. Sett sammen flere til en fin gruppe på uteplassen eller plasser en . En fantastisk blomsterpotte med innebygd LED lys.


Magisk effekt, og en av årets hit'er. Krukkene er laget i plast og har varmhvite LED pærer med en levetid på . Alle våre kunder elsker LED krukkene sine - De brukes i inngangspartier, på terrasser og i hagen generelt - De tåler å stå ute i inntil -grader så de er frostsikre . Beskrivelse Produktbeskrivelse Lys opp din tilværelse på mørke høst- og vinterdager!

Lag din egen stemning ved å velge den . Stor og flot havekrukke der har en bredde på cm og en højde på cm. Krukken vil være perfekt til store . Nydelig fontene med brune krukker som vannet renner i og med LED lys. Bør kun brukes med destillert vann for å unngå avleiringer. Søt aluminiumssykkel som både pynter opp og lyser opp mørke hager! Utstyrt med LED-lys og har dessuten en liten krukke bakpå.


Pynt opp med denne stilige LED lyslenken. Smart krukke med indbygget LED lys, som giver en perfekt belysning på Din Altan.

Comments

Popular Posts