Infra maling best i test

Svensk test av innendørsmaling avslører at billig maling er like bra som dyr. LES OGSÅ: Slik maler du huset – ta én vegg om gangen. DE BESTE: Dette er de beste produktene i testen, og de eneste av som får bra .

Noen som har testet og sammenliknet? Vi har kjøpt billigste Infra maling på OBS, og det vil jeg fraråde alle andre å gjøre. Var på coop og ble annbefalt denne malingen: Infra Residence aqua.


Vi prøvde en gang Infra Maling, mye billigere enn Jotun og Butinox.

Hvilke maling er best til panelet eller dørene? Vi har testet fire vannløselige malinger fra de største produsentene. Jotuns husmaling kommer veldig dårlig ut i ny svensk test, og blir. Det er den beste vurderingen Jotun får i den svenske undersøkelsen som . En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke.


Miljøvennlig silkematt akrylmaling til tørre rom; Helt fri for løsemidler og . En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid. Ellers har vi vært plaget med svertesopp (har lys farge på huset), så maling som. Jotun bestrider testen, men alle andre produktene tålte de påførte soppene. Oljemalingene ble levert på døren, men det andre hentet vi selv på Coop, inkludert.


Jotun Kvist- og sperregrunning:-) Best i test! Maling innendørs: SENS - verdens beste maling. Via omfattende tester er malingen skånsom både for mennesker og for miljøet. Fikk et tips fra en som jobber hos malingprodusent, han ville ikke bli referert.


Har de siste årene brukt INFRA terassebeis og må virkelig si at den er . Butinox var en av testvinnerne for åtte år siden, og er testens beste også denne. Gjøco Maling- og lakkfjerner fjerner effektivt de fleste typer maling og lakk på de fleste underlag. Ved bruk på plastbåter og edle tresorter anbefales det å prøve . Drygolin Ekstrem og Demidekk Optimal fra den norske produsenten Jotun er blant de beste i testen.


All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. En ide her,litt maling der og vips. Dørmatte Dura ble utnevnt til Best i test og Dørmatte Micro Beste budsjettvalg. Hvis vi velger maling og maler for mange strøk, så flaker den av.


Var vannbasert dekkbeis førstevalget, er det best å fortsette med vannbasert.

Comments

Popular Posts