Tyrilin interiørvoks

Tyrilin - Fjellets Lød: Gjør det vakre enda vakrere Tyrilin Interiørvoks er en ren bivoks til innendørs bruk og benyttes som etterbehandling på Tyrilin Interiørbeis. Tyrilin Interiørvoks er en naturlig bivoks som etterbehandling over Tyrilin Interiørbeis gir dypere lød og fargespill. Kan også benyttes på ubehandlede vegger, tak .

Tyrilin Interiørvoks er en ren bi- og palmevoks til innendørs bruk. Tyrilin Interiørvoks vil gi dypere lød og fargespill i treverket, motvirke . Tyrilin interiørvoks fra Scanox, er en ren bivoks til innendørs bruk. Benyttes som etterbehandling på interiørbeis for å gi en dypere lød og fargespill i treverket.

Strøk Tyrilin Interiørbeis, farge 90Valnøtt og Tyrilin Interiørvoks - SCANOX . Tyrilin interiørbeis få fjellets vakre. Interiørvoks gir ekstra lød og dybde til denne lune og røffe kroken. Etterbehandlet med Tyrilin Interiørvoks.


Skumring og Tyrilin Interiørbeis . Taket er beiset med farge Kalkhvit.

Et strøk Tyrilin Interiørbeis gir et flott transparent utseende der . Før påføring bør flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens. Flatene kan etterbehandles med Tyrilin Interiørvoks. Tyrilin Interiørvoks vil gi dypere lød og fargespill i . Dette produktet kan ikke kjøpes på nett. Detaljer: Dokumentasjon: Lagerstatus.


Produkttype:Tyrilin Interiørvoks er en ren bivoks til innendørs bruk. Benyttes som etterbehandling på Tyrilin Interiørbeis. Tyrilin Interiørvoks påføres den allerede beisede veggen.


Tyrilin Interiørvoks er laget av naturlig bivoks, og har en . Tyrilin Interiørvoks er en ren bivoks til innendørs bruk. Product name: Tyrilin Interiørvoks. Safety datasheet: TDS-Tyrilin Interiørvoks-NO-Norwegian (no)-Scanox.


Tyrilin Interiørbeis er en vanntynnbar, polyuretanforsterket matt oljebeis til innendørs bruk. Tyrilin Interiørbeis kan etterbehandles med Tyrilin Interiørvoks. Panelveggen er beiset med Tyrilin Interiørbeis i farge Stemning, og etterbehandlet med Tyrilin Interiørvoks.

Comments

Popular Posts