Sommerhytte tv2

De har totalt forvandlet den gamle butikken til tre sommerhytter. Men bare én av familiene kan vinne, og dermed få beholde sin hytte. Torsdag kveld var det duket for finale i oppussingsprogrammet Sommerhytta på TV 2.

I ti intense uker har tre familier jobbet med å pusse opp . I den nye realityserien Sommerhytta skal tre par konkurrere om å vinne sin hyttedrøm. Sommerhytta premiere, og tre par skal i gang med å pusse opp hver sin del av en kolonihytte i . I Sommerhytta skal tre deltagerlag i over ti uker kjempe om å vinne sin egen. Sommerhytta sendes på TV mandag-torsdag 19. Innspillingen av Sommerhytta med Strix TV fortsetter og nå er de på leting etter et kjøkken i kolonihagen for.


Alt om TVsatsingen Sommerhytta finner du her! Et feel-good program hvor tre par konkurrerer om å vinne en boenhet i kolonihagen - Programmet heter . TV-serien Sommerhytta tar deg med på en reise hvor tre kolonihager bygges opp fra ingenting til oaser. Her blir det både interiør og hage, i en . Det har vært så mye som har skjedd den siste måneden at jeg ikke har greid å henge med på tv.


Så det var først i dag jeg fikk satt meg ned med . Jeg syns de lager programmet kjedeligere enn de kunne gjort. Fremfor å sette fokus på abeidet de faktisk gjør så . VIDEO: I realityserien Sommerhytta på TV skal tre par konkurrere om å vinne sin hyttedrøm. En ny realityserie kalt Sommerhytta tar over sendetiden på norske. TVhar tidligere vist en oppussingsserie kalt Grottenveien 1. Fikk du med deg kveldens episode av Sommerhytta på TV2?


TV2-profilen Stein Kåre Kristiansen kvitter seg med funkishytta ved sjøen. Men det er ikke slutt på ferier i Telemark av den grunn. Det er mange lignende program nå for tiden. Dagbladet): De tre deltakerlagene i TV 2-programmet Sommerhytta har i en oppussingsperiode på totalt ti uker jobbet seg gjennom rom for . Tre deltagerpar kjempet over uker om å vinne sin helt egen sommerhytte på . GREFSEN: I oppussingsserien Sommerhytta på TV skal tre.


Preben, Emilie, Ingvill, Johanna, Thomas og Tom Harald FOTO: TV2 . TV Sumo er tilgjengelig i app for Android og iOS. På bare ti uker har tre familier bygget sin drøm - en sommerhytte.

Comments

Popular Posts