Oljebasert terrassebeis

Oljebasert terrassebeis har flere typer farger å velge mellom. Det er disse terrassebeisene som blir anbefalt, på grunn av hensyn til miljøet og at . Oljebasert terrassebeis som gir et eksklusivt utseende med fin glød og dybde.

Herregård Terrassebeis oljebasert er en løsemiddelbasert beis beregnet til utendørs bruk på terrasser og hagemøbler av impregnert treverk. Herregård Terrassebeis, vanntynnbar og oljebasert:. Herregård Terrassebeis vil ved riktig forbehandling og påføring holde i 2-år før terrassen trenger ny . En oljebasert terrassebeis legger du i to tynne strøk.

Etter første strøket ser det litt skjoldete ut, men det . For år siden testet Hyttemagasinet terrassebeiser for første gang. Da sprikte resultatene i alle retninger, og vi brukte nesten hele . Nå får du også et stort utvalg av terrassebeiser som enten er olje– eller. De hadde også Butinox oljebasert terrassebeis som var tre ganger prisen.


Forbehandling nytt treverk : Underlaget skal være rent og tørt. Nytt, impregnert treverk må være tørt før behandling, det kan ta alt fra noen uker til 2-måneder. Hyttemagasinet har gjennomført en test av ni ulike terrassebeiser på det.


Barons terrassebeis har dannet en blank hinne.

Men terrassebeisen er tilsatt pigmenter som beskytter mot uv-stråler og hindrer misfarging. Elendig resultat med Baron vannbasert terrassebeis! Terrassebeising for treiginger Hjem og utstyr. Bør jeg bruke vannbasert eller oljebasert beis?


Jeg vet ikke hva som er brukt før, og jeg tror . Baron Extra Terrassebeis En oljebasert terrassebeis som fremhever treverkets naturlige utseende. Den inneholder en kinesisk treolje som trekker seg dypt ned i . Olje terrassebordene med en pensel du fester på et forlengerskaft. Oljebasert terrassebeis: LENGRE HOLDBARHET! Meget slitesterk og værbestandig oljebeis.


Gir en flott dybde og glød til treverket. Butinox Terrassebeis gir en matt og elegant overflate og er kåret til best i test. Terrassebeis tørker forholdsvis fort, og hvis du ikke følger bordene. Oljebaserte terrassebeiser kan på sin side være et godt alternativ på .

Comments

Popular Posts