Løken bunad herre

Herredrakten består av bukse eller nikkers og jakke i sort klede. Skjorten er i hvitt lin og vesten er i en gylden brokade med broderier. Ring 94nå for en hyggelig uforpliktende prat om herrebunad skreddersydd til deg av erfarne, dyktige skredderere og sølvsmeder. Bilder, pris og informasjon om Løkenbunad. På denne siden finner du også informasjon om tilbehør til Løkenbunad.


Mannsbunad fra Løken med svart jakke i Engelsk klede. Jakken har grønne jakkeslag og er foret med silke.

Jakke er en klassisk kort jakke med sølv knapper. Navn: Løken herre knappesølje, Pris: 75 Kategori: Knapper. Name: Løken herrebelte, Price: 256 Category: div. Bunaden fåes i sort eller blått kr 3. Den første Løkendrakten ble presentert i mai 19som.


Blomstermotivet på skapet ble omarbeidet til broderiet på bunaden, luen, vesken og . Kjøp Bunadsølv og tilbehør til Løken bunad på bunadrosen. Bunadrosen - nettbutikk selger bunadsølv og bunadtilbehør, produsert i Norge. Nytt bunadsølv til de brukte bunadene kan du kjøpe her!

Lue til Løkendrakten sort ferdig brodert kr 300. Nord Hordalandsbunad herre kr 000. Komplett damebunad fra Løken, med skjorte. Vi arbeider hardt for å ha en del ferdigbrodert stoff til enhver ti slik . Bilde av 17- talls manns- og kvinnebunad fra Gudbrandsdalen. Bilde av Askøy dame og herrebunad.


Bilde av Østfoldbunaden Løkendrakten . Cape til Løkenbunad Cape til blå og sort damebunad husflidbrosjyre_12s:husflidbrosjyre. Herredrakten er utarbeidet av Liers Husflid. Leveres med mønster til de fleste av landets bunader.


Flotte herrebunader fra hele landet utført i ekte skreddersøm ned til minste knapphull. Direktør i Bunad og folkedraktsrådet, Gunn Jensberg, har utarbeidet ti bud for bruk av bunad: 1. Espeland-Løkensølv-orginalt-sølv-herre mansjettknapp-par-gullforgyldt. Espeland-Løkensølv-orginalt-sølv-herrebelte med forgyldt sølvspenne.


I 1år har vi levert bunadsølv som folk blir stolt av å bære! Løkenbunad - bunadssølv, bunadsølv, løkenbuna løkendrakt, østfoldbuna. Vi leverer over forskjellige vakre dame- og herrebunader fra hele landet.


Når du går med buna som i likhet med flagget er en del av nasjonalsymbolet vårt, husk at du. Heller ikke dressko til herrebunaden.

Comments

Popular Posts