Lage eplekasser selv

D Genialt å putte små ting oppi og ha i hyller eller på bord. Det er høst og tid for fruktfest i norske hager! Disse luftige fruktkassene er perfekte til å sanke godsakene i, og du snekrer dem lett selv.

Kassene er av god kvalitet, og er i seg selv solide for hyllebruk og oppbevaring. B og ta egne snekkerevner i bruk for å lage eplekasser selv. Jeg var så heldig som fikk kjøpe noen gamle eplekasser av Tonje i forrige uke.


De kommer opprinnelig fra en gammel gård i Ryfylke.

Jeg har fått ryddet på byggeplassen, spart oss for en ekstra tur på dynga, brukt opp alt vi har betalt for OG fått det . Planen hennes var egentlig å lage en hylle av gamle eplekasser, men da disse er vanskelig å oppdrive endte hun opp med å bygge den selv. Finn inspirasjon til å lage eplekasser med skinnnører med Søstrene Grene. Vi har alltid mange gode ideer til kreative prosjekter for hele . Det som er så fint med denne type serviettringar er at alle klarar å lage dei,. En gammel telefon kan være fin som pynt i seg selv – men du kan gjøre den enda . Tips: skohylle av kasser - Bruk gamle fruktkasser til å lage en praktisk og.


Hent inspirasjon og gjør det selv-tips fra Monica sitt hus i Lillestrøm, årets vinner av . De kuleste effektene på badet kan du nemlig lage selv.

En gammel eplekasse kan brukes til oppbevaring av håndklær. Optimalt sett skal du bruke lave eplekasser, der eplene ligger i ett lag. Alternativt kan du legge bølgepapp eller avispapir mellom lagene i en høyere kasse. Men liker trekasser, derimot ikke prisen på gamle eplekasser;). Så da kom idèen om å lage noen selv -av gamle sengebunner.


Bare sjekk ut disse tre oppbevaringsløsningene du enkelt fikser selv: LES OGSÅ:. LES OGSÅ: Lag din egen hyllerekke. Hent inspirasjon og gjør det selv-tips fra Monica sitt hus i Lillestrøm, årets. Lag en sjarmerende reol til bøker og blader av gamle eplekasser . Klikk videre og se hvordan du kan gjøre det selv! Jeg hadde lyst til å lage i ekte drivve men det blir solgt ut på finn så utrolig fort, og jeg har dessverre ikke tid til å plukke det selv, så da gjør jeg . Brødkurver, eplekasser og vaskestativ har blitt til bokhyller.


Nå er det mulighet for å bestille eplekasser. Mål på disse er cm lang, cm bred og cm dyp.

Comments

Popular Posts